Kitchen Island Table Ideas

Kitchen Island Table Ideas  Køkken ø bord er et must-have til ethvert køkken, der ser en masse aktivitet. De giver en overflade til at arbejde på såvel som et mere uformelt sted end spisestuen for folk at samle. Børn elsker også at sidde på en køkkenø og hjælpe deres forældre, mens de arbejder. Et køkken øbord kan være næsten alt, hvad du vil have det. Det kan endda være bare til spisning, eller bare til madlavning. En egentlig køkkenøbord kan købes hos en møbelleverandør, du kan tromme selv fra fundne genstande, eller du kan bygge din egen, hvis du er en erfaren bygherre.

Antikke

Antikke borde og afføring eller stole med fint drejede ben og rigt farvet træ vil bue dit køkken med en følelse af historie. Forskellige stilarter af antikke træmøbler kan påberåbe sig alt fra et rustikt landhus til forfining af det victorianske england. At jage antikvitetsbutikker og loppemarkeder til et bord kan også give stor fornøjelse, eller du kan bare købe et faux antikke køkken øbord.

Vintage

Har et bord fra 50'erne og 60'erne i dit køkken med forkromet trim og vintage Formica vil give det en klassisk middag. Og glem ikke at accentere øen med vintage barstole, der har polstret vinylsæder. En vintage hængelampe hængt fra loftet til at svæve over øen, vil efterlade dig lige så lidt som at installere en jukeboks i dit køkken.

L-form

I stedet for at gå til det sandsynlige firkantede eller endda runde køkkenøbord, vil en L-formet ø tilføje et unikt flow til dit køkken. Forestil dig værktøjer, der er udformet på ydersiden af ​​L-formen med dig, værten stående indefra forbereder mad, serverer mad og hælder drikkevarer. Udstyret med skabe eller hylder, vil indersiden af ​​L-formen give masser af ekstra opbevaring.

Vinrack

Hvis du er en elsker af store vine, overvej et køkken øbordbord, der fordobles som en vinplade. Vinrekken går under bordet og kan endda være lukket med glasdøre, så flaskerne kan beskyttes endnu, men samtidig vist samtidig. Du kan tage det en Gå videre og drej det til en minibar ved at tilføje et spritskab, et indbygget minikøleskab og en lille vask.

Ren funktion

Hvis din køkkenøbord skal bruges til madlavning, skal du overveje en skærebræt, granit eller rustfrit ståloverflade eller en kombination. I dette tilfælde vil du måske afstå fra afføringen. En ø med hylder eller skabe under bordpladen til opbevaring er afgørende for en arbejdsflade ø. Du kan endda installere en grydeholder på loftet over øen. For tilstrækkelig synlighed vil du sandsynligvis gerne have øen godt oplyst. Køkkenøer kan også udstyres med en vask eller ovnbrænder.

Anden Artikel

Sådan bruges en statisk momentmåler
Komponenter af vandvarmesystem
Hvilken slags dæk tilføjer værdi til dit hjem?
Bygningsvejledning til Vinyl Siding
Cavity vægisoleringsmetoder
Badeværelse Forbedring Idéer
Sådan putter du trægulve i kælderen
Instruktioner for laserniveau
Sådan rammes til et karbadskab
Sådan kantes vægfliser
Grønne måder at lave elektricitet på
Asfaltmalingsideer
Sådan installeres en skorstensflue til en brændeovn
Om Siding With Cedar Shingles
Sådan indsættes pejs døre
Sådan bygger du en truss
DIY Garderobeskabe
Fordele ved Bruseenheder versus Cast-Iron Tubs
Sådan bruges Cirkeltænger
Wall Building Tools