Interaktiv køkkenplanlægning

Interaktiv køkkenplanlægning 

1.

Find et online planlægningsværktøj. Nogle kan kræve, at du downloader programmet til din computer. Som eksempel har Ikea software, der indeholder alle deres produkter. Andre detailhandlere leverer lignende onlineværktøjer. Der er en række websteder online, der ikke er tilknyttet en forhandler, der leverer gratis software.

2.

Vælg en grundlæggende rumform fra onlineværktøjet. Mål alle mure i dit køkken og skriv disse målinger i det interaktive designværktøj. Du skal se et grundlæggende layout på dit køkken.

3.

Tilføj vinduer og døre til tegningen. Mål højden og bredden af ​​de eksisterende vinduer og døre. Hvis du planlægger at tilføje eller fjerne vinduer og døre, skal du ændre planen i overensstemmelse hermed. Start i den ene ende af væggen og måle til vinduets eller dørens start. Indsæt åbningen på den rigtige placering på tegningen.

4.

Indsæt VVS-armaturer og stikkontakter i din tegning. Mål afstanden fra den ene ende af væggen til armaturet. Indsæt armaturet i det nøjagtige sted på tegningen.

5.

Vælg skabe til køkkenet. Bestem kabinets højde og dybde såvel som deres placering i køkkenet. Det interaktive planlægningsværktøj vil have kabinetvalg, som du kan vælge fra. Afslut kabinets layout.

6.

Vælg apparater og indsæt dem i din interaktive tegning. Vælg apparater fra en rullemenu på planlægningsværktøjet.

7.

Spil med farver og design til dit nye køkken. Tilføj dekorative elementer som scrollwork. Ændre gulvfarve og kabinets farve. Afslut dit design. Gem og udskriv tegningen.

Tips og advarsler

 • Hvis det firma, du bestiller kabinetter og apparater fra, giver et interaktivt værktøj, bliver det nemmest at bruge deres værktøj. Det vil komme pre-loaded med alle de skabe og apparater, de bærer. Et generisk planlægningsværktøj vil også være nyttigt. Salgspersonalet vil kunne se layoutet på dit køkken og bestille varer, der passer nøje sammen med det design, du har valgt.
 • Ideen om at rejse fra et køkken showroom til det næste kan lade dig føle sig overvældet og udmattet. Processen med at vælge et layout og finde de rigtige skabe og apparater til at udfylde din køkkenplads kan være skræmmende. Interaktive køkkendesignværktøjer løser dette dilemma ved at give dig mulighed for at designe dit nye køkken fra komforten i dit eget hjem. Fra din computer kan du designe dit køkken fra start til slut. Du vil ikke kun undgå traipsing over hele byen, du behøver ikke at komme ud af din pyjamas.

  Anden Artikel

  DIY Bruserflise
  Sådan Sprayer Gips Tekstur Med En Luftfri Sprøjter
  Radiant Opvarmning Problemer
  Sådan Find en Siding Entreprenør
  Indbyggede lys ideer
  Hus sidesporeværktøjer
  Sådan tilføjes Beadboard til køkkenskabe
  Sådan opsætter du en stige
  Sådan installeres Vinyl Siding på dit hus
  Kælder Opbevaringsrum Idéer
  Hvordan man bygger et hus ud af genanvendte materialer
  Anvendelsen af ​​trykbehandlet træ
  Sådan bruges en dørpap
  AC-stiktyper
  Sådan isoleres dobbelt mursten
  Sådan sælger du byggeværktøjer
  Sådan laver du en traditionel mudderhytte
  Driveway Design Idéer
  Badeværelse Opbevaring Ideer
  Hvordan man laver en perc-test