Instruktioner til installation af Shingle Roofing

Instruktioner til installation af Shingle Roofing 

1.

Fastgør et startkursus af helvedesild til rooftoppen. Start ved et hjørne af bunden af ​​taget og søm den første startersten. Placer akslen så den hænger 1 tommer over taggavlen og 1 u0026 # xBD; tommer over huset fascia. Punkt den tykkere ende af stenet ned fra takets top.

2.

Spik hver enkelt sten på plads med to korrosionsbestandige negle. Kør neglene u0026 # xBE tommer fra hver kant af singlen og 1 tommer over den del af singlen, der vil blive efterladt, efter at det næste stenkursus er installeret.

3.

Snap en kalklinie langs længden af ​​taget. Juster denne retningslinje med toppen af ​​den første shingle. Se linjen som du fastgør efterfølgende helvedesild for at opretholde en ensartet position.

4.

Plads hver klynge 1/8 tommer fra hinanden for at muliggøre den naturlige udvidelse af naturligt træ. Udvid startkursuset af helvedesild fra den ene side af taget til den anden.

5.

Installer et andet kursus af helvedesild direkte over startkursuset. Placer dette andet kursus, så sømmen på det underliggende singelbanen falder på midterlinien i øverste løb. Fortsæt dette forskudte sømønster, når du arbejder dig op tagterrasse. < /p>

6.

Fast det næste kursus af helvedesild. Se producentens anvisninger og fastlæg den korrekte eksponering eller overlappe mellem singelbaner. Eksponeringen varierer afhængigt af størrelsen og typen af ​​helvedesilden du bruger.

7.

Trim helvedesilden til den rigtige bredde ved taggabellerne. Brug en værktøjskniv til at skære helvedesild langs kornmønsteret. Hvor vinkelsnit er nødvendigt, brug en huggesav til at skære helvedesilden i den rette størrelse og vinkel.

8.

Arbejd dig op til toppen af ​​taget og gentag derefter denne procedure for de øvrige tagafsnit.

Tips og advarsler

 • Påfør en gennemtrængende oliebaseret træfarv for at opretholde farve og glans af din helvedesild og give dem yderligere beskyttelse mod fugt og ultraviolette stråler.
 • Pas på, når du arbejder på hustage for at forhindre fald og skade. Brug om nødvendigt en sikkerhedsbøjle.
 • Taget på dit hjem beskytter den underliggende struktur mod potentielle skader forårsaget af indtrængende fugt. Monter helvedesild for at skabe en sammenhængende fugtbarriere. Korrekt installering af helvedesild involverer at starte ved bunden af ​​taget og overlappende kurser af helvedesild, mens du arbejder dig op. Det lagede singelmønster vil omdirigere fugt ned ad taget og ind i regnerammen. Hængsler er tilgængelige i en række forskellige materialer, men det grundlæggende koncept er det samme uanset hvilken type sten du vælger.

  Anden Artikel

  Ulemperne ved at lægge mærket papir over et helt tag
  Sådan installeres kuglelejer skuffer
  Sådan bruges Cirkeltænger
  Sådan lægges Badeværelse Keramiske Tile på væggen
  Typer af Railroad Hammers
  Formålet med House Wrap
  Beton ADA Ramp Specs
  Typer af mursten peger
  Udvendige ideer til et dobbeltsidet produceret hjem
  Vanity Top Ideas
  Sådan Fyld Cavity vægisolering
  DIY Flise Mosaic
  Tørvægs estimerende tips
  Boretryk og korrekt klemmeteknik
  Hvordan man laver cementtrapper udenfor
  Sådan installeres en Split Jamb Interior Door
  Sådan installeres en ny skorstensrør
  Sådan installeres Badeværelse Beadboard
  Sådan måles radius for bøjning af plademetal
  Hvad er Carrera Marble?