Hvordan man designer stål trapper

Hvordan man designer stål trapper 

1.

Overvej dine behov. Hvis du bor i et studie eller en lille hems, kan en trappe, der fordobler som en hylde eller kommode, være ideel. På den anden side, hvis du vil have et dekorativt design, der ikke er den eneste mulighed for at nå næste etage, kan en spiral trappe sag virke. Disse trapper er også ideelle i ulige formede boliger som dem, der er bygget i kornsiloer, men de er ikke tilladt på alle områder eller kan have særlige krav. Så tjek dine lokale byggekoder. Stål fungerer også godt for rent funktionelle stykker i tunge trafikområder som kontorer eller indkøbscentre, men de skal være godt tekstureret, eller folk kan glide.

2.

Mål dit rum. Måle hullåbningen til det næste niveau, afstanden fra gulv til loft og mængden af ​​ledig plads omkring trappen. Nogle trapper tager meget plads, så du skal sørge for at folk kan komme omkring dem. Husk også, hvordan trappen bliver oprettet. Flydende trapper er boltet ind i væggene og tager ikke meget plads, men nogle kunstneriske trapper holdes på plads af et kompliceret udvalg af metaltråde, der ser attraktive ud, men gør det omkringliggende rum ubrugeligt.

3. < / p>

Saml billeder af inspirerende trapper. Hold dig ikke bare i ståltrinnene, se også træ eller industrielle styrke glas, da en talentfuld svejsning kan skabe en 'udskåret' effekt med metal. Du bør også se på generelle designbilleder eller andre ting, der interesserer dig. For eksempel kan et billede af bølger inspirere dig til at skabe en unik buet trappe, som om bølger fører dig opad til næste etage.

4.

Mål og skriv ned afstand, der er mest behagelig for dig at træde op eller ned. Dette kan variere afhængigt af din alder, højde eller lige vægt. En simpel måde at gøre det på er at holde et målebånd på dig og måle trin, der føles behagelige for dig, når du fortsætter med din dag. Du vil måske også måle trin, der føler dig ubehageligt og skrive ned deres målinger, såfremt dine præcise målinger ikke kan gøres. På denne måde kan du fortælle præcis, hvor meget plads du kan give, før du bliver ubehagelig. Du skal også måle dybden af ​​trin. Selv på spiraltrappe skal dybden af ​​hvert trin være nok til hele din fod og en ekstra tomme eller to, hvis du glider for at give dig selv plads til at fange dig selv.

5.

Opret teksturelementer som f.eks. Humle, kamme eller slots langs kanten af ​​hvert trin. Stål kan være glat, især når det er vådt. Brug effekten til at bremse bevægelsen og reducere sandsynligheden for at glide.

6.

Tegn et billede af en trappe med alle disse aspekter. Har en udkast person, ingeniør eller arkitekt undersøge det for at sikre, at det kan skabes i stål og stadig være sikkert til brug.

Design af trapper kan være et vanskeligt og unikt projekt, især hvis du vil bruge et materiale som stål. Du skal overveje dine trapper i flere dimensioner, så det kan være bedre for dig at bruge et 3D-modelleringsprogram, selvom du kan gøre det på papir, hvis du har brug for det. Men uanset hvor du beslutter dig for at designe dine ståltrapper, skal du have en ingeniør eller en arkitekt gennemgå det for at sikre, at det er sikkert at bruge.

Anden Artikel

Sådan Remodel Køkkenet i et gammelt hjem
Sådan installeres hårdttræ gulvbelægninger
Cultured Marble vs Onyx
Lægning af travertinvægtefliser
The History of Cavity Wall Insulation
Sådan installeres husholdnings tæppe
Briton Door Closer Installationsvejledning
Liste over værktøjer til byggeri
Hvordan man opbygger en Cedar Closet
Sådan bruges en snedkeres niveau til at måle
Ceiling Texture Ideas
Træbearbejdende håndværktøj
Sådan vælges grout farve
DIY Byg et skab
Installationsvejledning til Bellawood Hardwood Floors
Sådan installeres offset diagonale fliser
Hvilken retning skal jeg lægge en laminatgulv?
Sådan striber du en tæppe til fliseinstallation
Sand Blaster Problemer
Typer af hydraulisk væske til træplittere