Hvordan man designer dit eget 3-D Dream House

Hvordan man designer dit eget 3-D Dream House 

1.

Vælg et onlinebyggerprogram til at designe dit eget 3-D-drømmehus. Nogle programmer giver dig mulighed for at arbejde i din browser. Andre programmer kræver en download. Bestem om din computers hastighed er hurtig nok til det foretrukne program, og hvis du skal downloade ekstra software.

2.

Planlæg dit design, inden du arbejder med programmet. Dette vil hjælpe dig med at opnå det ønskede. Ønsker du et en-etagers eller split-level hus? Hvilket antal kvadratmeter ville dit perfekte drømmehus have? Hvor mange badeværelser og soveværelser? Har dit drømmehus ekstramateriale, såsom et træningsrum? Tag dine ideer op, før du arbejder med programmet.

3. Tag din computers mus og træk, slip og træk elementerne til dit 3-D-drømmehus. Du vil oprette bygningen af ​​dit hus fra bunden ved at følge trinene fra programmet. Du bliver nødt til at bestemme, hvordan du vil have huset konfigureret, f.eks. Hvor du skal sætte dit køkkenareal, antal soveværelser, antal badeværelser , hvor du skal lægge din stue osv. Dit hus vil blive vist tredimensionelt, som du opretter. Du designer dine gulve, indvendige vægge, vinduer, indvendige døre og udendørs komponenter som mursten eller stucco.

4.

Lav en liste over de indvendige rumelementer, du vil medtage i dit 3-D-drømmehus. Selvom det ikke er nødvendigt at være designer for at designe dit ideelle hus, vil det hjælpe med at hente tips fra designere. Undersøg magasiner og websteder, der fokuserer på ideer til hjemdesign. Hold dig til et farveskema, fokus på komfort, der også er attraktivt , undgå rod og tilføj hyggelige detaljer, såsom tæpper og kaster.

5.

Vælg dine møbler og værelsestilbehør ved at henvise til din liste over ønskværdier. position vinduesbehandlinger, område tæpper, borde, stole, bordlamper, planter, sammen med andre elementer, der ikke er en del af selve bygningen for at bringe dit 3-D-drømmehus til liv. Programmerne har en lang række muligheder at vælge imellem for at hjælpe dig med at finde det ønskede. Gem og udskrive din oprettelse, når du er færdig.

At designe dit eget 3-D drømmehus, behøver du ikke være professionel. Brug enkle online byggeprogrammer. Disse programmer omfatter alle de funktioner, du har brug for til at skabe det hus, du har altid drømt om.

Anden Artikel

Hvordan man finder et hus i Springfield, Missouri
Hvordan man designer et husets forreste dør
Power Woodworking Værktøj
DIY Betonbeklædning
DIY Tool Bucket Organizer
Indvendige malingværktøjer
Cabot Wood Stain Colors
Indrammet Vs. Frameløse Bruser Døre
Hvordan man laver en dørknap
DIY flydende gulv
Hvad er en OSB?
Typer af energibesparende lyspærer
Sådan installeres laminat
Hvordan man designer en badeværelse dør
Forseglet Grout Tile Vs. Uforseglet Grouted Tile
Sådan påføres Vinyl Gulvbelægning
Sådan ødelægger du glasfiber
Typer af Drop Ceiling Fliser
Sådan Stain A Maple Floor
Loftisoleringstips