Hvad er skumkernerør?

Hvad er skumkernerør? 

Fremstilling

Skumkernrør fremstilles ved at injicere et dobbeltvægget hårdt PVC-rør med en skumkerne. Skummet er sandwichet mellem to lag hårdt PVC-plast, og midten af ​​røret er åben. Skumindsiderne er fremstillet ved at kombinere PVC-materiale med et opblæsningsmiddel, der skaber porer i PVC.

Om PVC

PVC er kort for polyvinylchlorid, der består af en polymerstreng vinylchloridmonomer. Det er en termoplastisk harpiks, hvilket betyder, at den blødgør igen, når den opvarmes, i modsætning til en termohærdende harpiks. Denne kvalitet gør PVC til et nemt materiale at arbejde med.

Om skumkerne

PVC-materiale omdannes til en skumkonsistens via et opblæsningsmiddel. Sprængningsmidlet, azobiscarbonamid, er et gul-orange pulver, der kan være skadeligt, hvis det indåndes i sin jomfruform. Men i kombination med PVC i fremstillingsprocessen ændres den cellulære struktur af PVC for at skabe en ny skumlignende form.

Fordele

Skumkernen PVC er lettere i vægt end typiske PVC-rør. Af den grund er det lettere at flytte og arbejde med. Produktion og indkøbsomkostninger er lavere end enkeltvægget PVC-rør, fordi der anvendes mindre PVC-materiale i deres oprettelse.

Anvendelse

Anvendelsen af ​​skumkerner PVC-rør er begrænset som følge af dets lette vægt. Røret kan ikke bruges i højtrykssituationer på grund af risiko for sprængning. Derfor anvendes den typisk i applikationer som lavtryksaffald og transport. Skumkernerør er et dobbeltvægget PVC-rør med et polymerskum injiceret mellem PVC-vægge af hård plast. Den er tilgængelig i mange forskellige diametre og har været i brug i flere årtier, selvom forskning søger at finde nye applikationer og variationer for materialet. Skumkernrør anvendes i konstruktion, på samme måde som enkeltvoksede PVC-rør. PVC-rør med en skumkerne har imidlertid særlige fordele og ulemper i forhold til det traditionelle faste PVC-rør.

Anden Artikel

Sådan installeres flise omkring et badekar
Sådan bygger du konkrete fodspor
Badeværelse Countertop Farver
Sådan udskiftes en bruserenhed
Sådan Wire en badeværelse Fan u0026 Light på to separate switches
Sådan installeres Press u0026 Stick Tile
PEX Pipe Specs
Sådan udskiftes en lys boks i et gipsloft
Sådan skæres en køkkenbord
Sådan fliser du fra et flisebelagt værelse til et andet
Måleværktøjer og udstyr
Sådan Identificerer Asbest Gulvbelægning
Loftisoleringstips
False Ceiling Options
Ulemperne ved Radio Water Meters
Sådan graver du op i en betonetage
De bedste lydprøvematerialer
Badeværelse remodel designe ideer
Sådan smitter Cut Crown Molding
Sådan installeres Hexagon Tile