Hvad er polybutylen VVS?

Hvad er polybutylen VVS? 

Historie

Polybutylen VVS blev installeret meget fra slutningen af ​​1970'erne til midten af ​​90'erne i millioner af boliger. Det var mest fremtrædende i de sydlige stater. Hvis dit hjem blev bygget i denne tidsramme, er det Det er sandsynligt, at polybutylen blev brugt i VVS-konstruktionen.

Problemer

Polybutylenrør er ikke længere et godkendt byggemateriale, der er opført i National Standard VVS-kode. Over tid falder polybutylenrør, og lækager kan forårsage massiv vandskade strukturer.En undersøgelse rapporteret af Water Resources Research Center ved University of Arizona siger, at 'acetal polymerer, der er blevet brugt til at danne nogle af de fælles materialer, der anvendes med plastrøret har mangel på resistens over for nogle af de klor arter fælles i distribution vand systemer. '

Identifikation

Underjordiske polybutylen rør er normalt blå, men kan være grå eller sort. Polybutylen inde i hjemmet er typisk grå. Diameter varierer fra 1/2 tommer til 1 tommer. Fac Udskrivning langs rørets sider har bogstaverne 'PB.'

Udskiftning

PEX-rør er blevet industristandarden for udskiftning af polybutylen. Som polybutylen er PEX et fleksibelt rørsystem, der anvender krympeforbindelser. Materialets sammensætningsmaterialer udviser ikke de samme problemer over tid, som polybutylen gør.

Klassesaktion

'Spencer, et al. Versus Shell Oil Company, et al.' Var en 1995-class-suit, der forsøger at indsamle kompensation for de skader, der påstås ved fejlbehæftet polybutylen VVS. Af de involverede selskaber er det kun DuPont der har aftalt en afregning. Ifølge Spencer Class Action hjemmeside, 'DuPont (betalt) 10 procent af omkostningerne til replumbing af VVS-systemer af et Klassemedlems ejendom enhed, hvis sådan replumb (faktisk) blev udført og afsluttet inden for 15 år efter VVS-systemets installation. ' Polybutylen VVS refererer til en type plast vandforsyning linje, der blev brugt i en årrække i VVS-konstruktion. Polybutylen var en af ​​de første typer af fleksible rørsystemer og kom i en roll i stedet for stive pinde som tidligere systemer. Selvom det er meget udbredt i fortiden, er polybutylen nu ulovligt på grund af nedbrydningsproblemer, der resulterer i lækager.

Anden Artikel

Sådan finder du en god snedker
Sådan genoprettes gamle gulvbrædder
Sådan Refinish Skabe Med Paint
Sammenligning af Solar Attic Fans
Typer af roterende trefasetransformere
Indvendige støbning Styles
Installationsvejledning til bambusgulv
Udskiftningsindstillinger for bordplade
EPA WaterSense-certificering
Valg til et veranda loft
Sådan Opbygger Passive Solar Hot Water Paneler
DIY Gulvflise Fjernelse
Vejledning til brug af en vådsag
Sådan installeres en Kobberplade Backsplash i et køkken
Nødvendige værktøjer til flisebelægning
Sådan skæres mursten med en sav
ADA-parkeringskrav
Cabot Wood Stain Colors
Kælderkonstruktionstyper
ADA Restroom Sign Krav