Gulvbelægning Teglsten Idéer

Gulvbelægning Teglsten Idéer  Gulvbelægning er en stor investering, og du vil have det til at vare. Natursten gulve har varig skønhed, der vil modstå årstiderne og forblive alsidige, uanset hvordan du vælger at renovere. De fleste sten kræver lidt eller ingen vedligeholdelse. Tricket er at vælge den type stengulv, der bedst passer til dine behov, afhængigt af hvordan du bruger det rum, hvor du installerer det.

Granit

En af de hårdeste sten på jorden er granit handler kun om uforgængelige, plet-resistent og kommer i en række farver. Du kan få det glat og poleret eller tumblet og ruvet afhængigt af det udseende, du ønsker. Den kommer i en række fliser og flade størrelser. Vælg store fliser og hold fugematerialer så smalle som muligt for et ekspansivt, rummeligt udseende. Med mindre fliser kan du vælge to farver og lave et skakbræt eller indrammet mønster. Sørg for at anvende fugemasse til at beskytte din flisefinish.

Marmor

Findes i et spektrum af veined farver fra hvid til rosa til sort, marmor kommer også i en række hårdheder, så du skal kontrollere den flise du er overvejer at købe for at sikre, at det vil stå op til den brug, du har til hensigt det. Du vil f.eks. Ikke have blød, porøs marmor på køkkenvasken, men du kan få marmor i mange forskellige finish og størrelser. Lav et lille kurvevævsmønster, der er accenteret med keramiske eller glasfliser, eller vælg det elegante udseende af større fliser i en enkelt farve eller checkerboard stil. Marmor skal genlukkes en gang om året.

Skifer

Udformet fra ler hærdet under høj varme og tryk dybt i jorden, kan skifer være meget svært, eller det kan let skal brydes med hånden. Igen skal du overveje, hvor du planlægger at bruge skifer: Hvis du søger et rustikt, uroligt udseende, så vil blødere skifer tjene dig, men hvis du vil have en glat, ensartet overflade, skal du få en hårdere skifer. Den kommer i en bred vifte af farver fra rød til blå til sort og i forskellige fliser størrelser. Bland flere farver til et rustikt udseende.

Anden Artikel

Sådan stopper du luften under en dør
Sådan laver du flise til loftet
Sådan skæres formularer til fremstilling af cementstræk
Sådan installeres helvedesild hurtigt
Hvordan man holder asbest ud af bygninger
Hvordan man male en træ laden
Sådan tilføjes keramisk flise til et badeværelse gulv
Hvilken målebånd er nødvendigt til 20 ampere?
Sådan præparer du et eksisterende belagt betongulv
Indgangsdør Styles
Konstruktion Collaboration Tools
Moderne Backsplash Ideer
Værktøj til hængende gipsvæg
Sådan lægger du vinylvinduer på cement
Loftet Trappe Installation Over Joists
Sådan tegner du et bruserhjørne
Forskellige job i byggeri
Hvordan man bygger et hus ud af genanvendte materialer
Sådan tilslutter du en lejr med solkraft
Wallboard erstatninger