Glasfiberisoleringsfakta

Glasfiberisoleringsfakta 

Omkostningseffektiv

En af de vigtigste fordele ved glasfiber er, at det sænker forsyningsregningen. Ved at forhindre varmen i at forlade eller komme ind i et givet område forhindrer det folk i at bruge opvarmning og luftkonditionering overdrevent --- derved sænke de elektriske regningsomkostninger.

Miljøfordele

Isolering kan spille en vigtig rolle i energibesparelser , som i sidste ende spiller en rolle i at beskytte miljøet mod gasser, der potentielt kan skade det. Isolering, der i øjeblikket er på plads i boliger, vurderes at forhindre 1,35 billioner pounds af kuldioxidemissioner fra at komme ind i atmosfæren.

Installation

Energiministeriet baserer installation af isolering ud af en R-værdi --- som er en kode, der måler mængden af ​​isolering, der anvendes. Denne kode betragtes også som et mål for isoleringens effektivitet. Fiberglasisolering har en R-værdi, der spænder fra R-11 til R-38, som dækker en bred vifte af spektret. R-værdien afhænger af bygherrerne eller boligejerens foretrukne.

Celluloseisolering

Sammenlignet med celluloseisolering er glasfiber meget effektiv i løbet af livet. Fiberglass afregner meget lidt --- omkring 1 til 3 procent. Denne afvikling af isoleringen bidrager til, at isoleringen bliver mindre effektiv. Celluloseisolering er derimod bosat ved ca. 20 procent. Ifølge Isolation Contractors Association of America bør personer med celluloseisolering tilføje yderligere 25 procent tykkelse for at kompensere for tabet af R-værdien af ​​cellulose.

Brand

Fiberglasisolering kræver ingen form for flammehæmmende materiale. Det er naturligt ubrændbart, da det hovedsagelig er lavet af glas og sand. Andre former for isolering, som f.eks. Cellulose, behandles stærkt med brandhæmmende kemikalier, da de er meget brændbare --- hovedsagelig fremstillet af råmaterialer. Brandhæmmende materialer forringes også over tid, hvilket øger faren for celluloseisolering. Fiberglasisolering er en af ​​de mest udbredte former for isolering, der anvendes i dag. Det giver mange fordele og tjener til at styre temperaturen i boliger, da det hjælper med at forhindre luftudveksling mellem indendørs og uden for boliger. Fiberglasisolering tjener også til at styre lyden og hjælper husejere med at spare penge ved at sænke energikostnaderne.

Anden Artikel

Sådan indsættes pejs døre
Billige bordplader Ideer
Sådan installeres Badeværelse Beadboard
DIY Patio Bar med en fodskinne
Nødvendige værktøjer til flisebelægning
Sådan køber du en vindturbine til brug i hjemmet
Sådan håndteres og snedkerarbejde
Hvad er skumkernerør?
Moderne badeværelse tegl design ideer
Opbevaring Ideer til hylder
Ideer til små badeværelser
Sådan Remodel Køkken Cabinetry
Sådan installeres en Westinghouse Loft Fan
Award-Winning Porch Ideas
Sådan installeres latte Susans
Traditionel pejs surrounds
Sådan installeres Cedar Shake Shingles på et tag
Hardboard Fordele
Tile Saw Tools
Sådan limes tæppe til træ