Fælles problemer med gas pejse

Fælles problemer med gas pejse  Curling op foran en smuk pejs med en kop varm chokolade og en god bog føles så speciel og hyggelig. En pejs kan også forbedre husets opvarmningseffektivitet og øge den samlede værdi. Et godt alternativ til en brændeovn er at installere en gas pejs i dit hjem for at fjerne behovet for at trække træ og bygge en brand fra bunden. Med gas pejse slår en simpel bryder på varmen. Ligesom ethvert apparat kan du muligvis støde på problemer på en eller anden måde.

Lav eller ujævn flamme

Du kan opleve flammehøjde, der er lavere sammenlignet med Låg og jævne flammer er almindelige problemer med gasskamre. Skal du have et andet apparat, der bruger samme gasledning som pejsen, skal du muligvis bruge en anden regulator. Du skal muligvis også rydde eventuelle affald fra linjen. Måske kan linjen også være for lille. Kontroller også pandeblandingen for tungt sand. Dette forhindrer gas i at stige til overfladen.

En lav flamme, der kommer fra kun den ene ende af logene kan være forårsaget af film af maling, der kan have tilstoppet brænderhullerne. Disse træsko forhindrer gassen i at passere gennem hullerne. Du kan bruge en ledning til at fjerne filmen af ​​maling, der forårsager tågen. Du kan også kontrollere linjetrykket og -størrelsen også.

Freplace slukker sig selv

Hvis gasskaminen slukker sig selv, kan piloten muligvis rengøre. Pejs ejere foreslår, at du køber trykluft og spray det hvor piloten er placeret. Gør dette, når piloten er slukket. Den komprimerede luft fjerner støv eller snavs, der omgiver det sted, hvor piloten tændes.

Soot Discharge

Et andet problem, der opstår, er at sot udvises fra gaspejsen. Du kan tjekke for forhindringer i skorstenen, der kan forårsage blokering af udkastet. Sot kan også skyldes luftblandingsåbningen med den forkerte størrelse. Eller måske er rummet, der indeholder gaspejsen, for lufttæt. Prøv at åbne et vindue eller sørg for, at gasindsatsen er placeret så langt tilbage i pejsen som muligt. Det er også meget vigtigt, at skorstenen først rengøres, inden gasindsatsen installeres for at undgå forhindringer i udkastet.

Anden Artikel

Hvordan man designer indgangsdøre
Forordninger for badeværelser
Hvordan man laver travertin gulvfliser
Tips til at flytte et køleskab
Sådan installeres metal døre
Sådan Remodel Køkken Cabinetry
Sådan øges forfængelighed højde
Sådan dækker Laminat Bordplader
Sådan installeres en glasfiber vægliner
Sådan installeres en vinstativ
Beton Gulvbelægning DIY
Sådan installeres en soapdish i flise
Sådan vælges et køkkenhaner
Sådan fastgøres Sheetrock til Gips
Texas Septic System Regulations
Kælderkonstruktionstyper
Sådan hænger du en indvendig husdør
Sådan konverteres en garage til en workshop
Installation og finish af hårde trægulve
Countertop u0026 Backsplash Designs