Elektrisk træskæringsværktøj

Elektrisk træskæringsværktøj  At have det rigtige værktøj gør ethvert arbejde nemmere og vil forbedre effektiviteten. Der er en bred vifte af træskæringsværktøjer, der hver især har deres eget specifikke formål. Det korrekte værktøj afhænger af typen af ​​træ, den type skæring der er nødvendig, og størrelsen af ​​det træstykke, der skal skæres.

Jigsaw

Puslesagen er en frem- og tilbagegående sav, der bruges til at skære kurver eller indviklede former. Savbladet kan slås ud på et stiksav afhængigt af det materiale, der skal skæres; et stiksav kan skære alt fra balsa træ til visse metaller. En anden fordel ved stikpigen er dens evne til at skære indefra ud af et stykke træ. Denne teknik kræver et starterhul, der er stort nok til at passe savbladet i, men efter det gør dets smidighed det muligt for stikpigen at skære næsten enhver form inden for en objekts grænser. Stiksavet er en håndsav, og medens den er god til at skære kurver og detaljer, er det yderst vanskeligt at skære lige linjer med.

Cirkelsave

Cirkelsagen er en hæfteklamme i værktøjskassen de fleste gør-det-selv. Denne håndsav er brugt til at lave lige stykker i stykker af materiale. Skønt cirkelsagen er beregnet til hovedsageligt træ, skal bladet afbrydes, afhængigt af den type træ, der skal skæres. Det kan også skære andre materialer som murværk, kompositter som plastik og nogle metaller, når de er udstyret med en specialblad. En anden anvendelse er at skære slidser i stykker af træ. Der er to hovedtyper af cirkelsave: ormdrevssaven og sidevinderen. Worm drive saw er til mere kraftig skæring, mens sidevinderen er lettere og bruges til lettere belastninger.

Bordsave

Bordsaven er en yderst alsidig sag og er derfor ofte en af ​​de første elektriske skæringer Værktøjer, der skal købes, når der er brug for store mængder træbearbejdning. Også kaldet en bordsav, kan bordssaven bruges til at lave normale udskæringer, men viser også sin alsidighed ved at lave vandrette vinklede snit og skærehuller i træ. Borde med indbygget miter kan gøre perfekte lodrette vinklede snit. Der er tre hovedtyper af bordsave: benchtop, entreprenør og skab. Benchetten er let og mobil; den er anbragt på en bænk før operationen. Det er også mindst muligt for alle tre typer bordsave. Entreprenørbordssaven og kabelsav er ens, idet de begge er indbygget i et bord. Entreprenøren så, kan dog tilsluttes enhver stikkontakt og har en mindre motor. Skabesaven er meget tungere. Dette hjælper med at reducere vibrationer, men kræver også en større motor. En special 220V-stik er nødvendig for at betjene kabinetsavesave. Bordsave kan bruges til at skære materialer op til 3 3/8 tommer tykt.

Anden Artikel

Sådan installeres Metal Studs
Forskellige typer træ døre
Instruktioner om, hvordan man installerer en indvendig dørenhed
Sådan laver du Crown Molding Corners
Trægulv Afslipningsmaterialer
Typer af dørlås, der ikke kan bumpes
Typer af maling blandere
Sådan monteres en sort skorstensovn
Sådan installeres en aluminium dørgrænse på cement gulv
Sådan installeres sporbelysning i et drop-loft
Sådan Refinish en jern badekar
Sådan installeres et badeværelse under vaskeskab
DIY Tæppe Tile
Typer af bordplade materiale til rådighed
Sådan Remodel et lille soveværelse
Retningslinjer for opførelse af udendørs pejse
Sådan striber du maling ud af skabsdøre
Tagdækning Værktøj
Tub Rengøringsværktøjer
Værktøjer, der er nødvendige for at lægge laminatgulv