DIY rustfrit køkken tællere

DIY rustfrit køkken tællere 

Arbejde med målinger

Mål diskpladsen til dit køkken med et bordmål, og skits layoutet af din bordplade på et ark grafpapir. Mål bredden og længden af ​​din diskplads over dine bundskabe. Tag præcise målinger, og kontroller dem mere end én gang.

Bemærk bredden og længden af ​​dine køkkenvaske. Brug et målebånd til at måle, hvor køkkenvasken er placeret i disken. Tag målinger fra alle fire sider: fra rygpladen til bagkanten af ​​vasken, fra tællerkanten til forsiden af ​​vasken og fra enderne af hver side til vaskens sider.

Indsend dine målinger til en rustfrit køkkenkomponenter til at producere din brugerdefinerede tæller. Bestem på hvilken kantkant du vil have din bordplade, f.eks. Afrundet eller kvadreret, og beslut om en rustfri stålfinish - antik matmaling , pletbørstet finish, traditionel sølv eller en metallfarvet finish er nogle få valg.

The sink

Bestem, om din køkkenvask vil være et separat drop-in stykke eller en sømløs del af din nye bordplade begge dele tilbyder forskellige stilarter og er nemme at bruge, men den faste, endelte vask og bordplade kombinerer strømlinet udseende og brug af din bordplade.

Backer

Byg en base krydsfinerbacker til din bordplade i henhold til de dimensioner, der anbefales af din rustfrit stål coup nter leverandør. Bæreren vil give rustfrit ståltællerunderlag, men tælleren dækker det helt.

Installationen

Installer køkkenet i rustfrit stål tæller dig selv eller har dem professionelt installeret. Brug de anbefalede klæbemidler til at sætte tælleren på plads over krydsfinerbageren. Professionelle installatører svejses sømmen sammen, når tælleren kræver mere end et stykke rustfrit stål. Lad tælleren tid indstille, og installer derefter køkkenvasken, hvis den ikke er en del af tælleren.

Du vil nyde dit opdaterede køkken, når din rustfri ståltællerinstallation er færdig. Udfør regelmæssig vedligeholdelse for at holde dine rustfrit køkkenbord se nye i meget lang tid. Inkorporering af det rene, industrielle udseende og funktionaliteten af ​​kommercielle køkkener i dit hjem køkken kan opnås ved at installere rustfrit stål tællere. En rustfrit stål tæller er en overkommelig løsning til den højere ende sten countertop valg. Den ikke-porøse overflade er nem at rengøre og vedligeholder, og dets udseende og glans trækker ind og reflekterer lyset tilbage ind i rummet. Et skinnende rustfrit stålkøkken er en hjemmekokkens glæde - lyst og luftigt og klar til madlavning og præsentation.

Anden Artikel

Sådan striber du maling ud af skabsdøre
Udviklet hårdttræ Gulv Installation Tips
Sådan afslutter Backsplash Fliser til Countertop
Sådan installeres en indtrækbar skærm
VVS Inspektion Checkliste
Hvordan genanvendes polystyren?
Hvordan man bygger '' Green '' Homes for Seniors
Sådan repareres egegulve
DIY Bruserflise
Ulemperne ved Radio Water Meters
Sådan forbedres skorstensudkast
Træ mantel stilarter
Sådan installeres et Wainscoting Panel Sheet
Grøn Gulv Ideer
Sådan appliceres stucco over træ
Sådan installeres Commercial Floor Tile
Fjernelse af Terrazzo Tile Fra Betonplade
Wet Saw Instruktioner
Design stil ideer til et toscansk tema
Sådan Reface Pejse