DIY badeværelse makeover

DIY badeværelse makeover 

1.

Fjern gammel og ridset vinyl, glasfiber eller flise. Brug en pry bar til at trække væk den gamle gulv, indtil undergulvet er klart. Støvsug gulvet. Installer nye keramiske eller marmor fliser ved at anvende tynd sæt mørtel til gulvet med en notched trowel. Tryk flisen i gulvet, lad gulvet tørre og fugte. Ny flise på gulvet og brusebadet kan skabe et helt nyt udseende. Det store ved fliser er, at det kan være helt gør-det-selv. Lej en flis sav og skær og installer fliser til gulv og bruser.

2.

Opdater din forfængelighed med maling. Maling er en billig og enkel måde at opdatere et slidt træ forfængelighed på. Sand og prik det før påføring af flere latexfarver. Når malingen er helbredt i en uge, skal du installere ny hardware.

3.

Udskift belysningen. Hvis du blot erstatter belysningen (og ikke flytter den), skal du nemt kunne installere en ny armatur. Men hvis du er usikker på elektrisk arbejde, skal du ringe til en elektriker. Sluk altid strømmen til den armatur, du arbejder på, inden du starter.

4.

Mal veggerne. Igen er maling billig og meget DIY. Forsæt væggene med en malerulle og pensel. Når først primeren har tørret, anbringes to lag latexmaling. Vælg farver, der supplerer din nye flise og friskmalet forfængelighed.

5.

Tilpas. Tilføjelse af håndklæder, tæpper og andre nyttige genstande kan være en fantastisk måde at gøre dit badeværelse føles klassisk og beroligende.

Et badeværelse makeover kan være et komplet gør-det-selv-eventyr med en lille smule omhyggelig planlægning. Remodeling dig selv vil spare dig for mange penge. Ved at spare de ekstra penge kan du spænde på varer, du måske ikke har købt, hvis du betalte en anden til at gøre arbejdet.

Anden Artikel

Sådan: Crown Moulding på kabinetter
Installationsanvisninger til loftslys
DIY køkken tæller maleri
Sådan opbygges en enkel vinduesplads
Installationsvejledning til dykkerbord
Sådan fjerner og erstatter en udvendig dør på et hjem
Spisestue loftsideer
Sådan Remodel Køkkenet i et gammelt hjem
Træ mantel stilarter
Gør det selv: Gulvvarme
Power Woodworking Værktøj
Husholdningsmåleværktøjer
Sådan forsøger du at matche Armstrong Floor Tile
Sådan opbygges en mantel til en pejsindsats
Sådan Bygge Et Forfængelighed Base Skab
Hvordan man opbygger et komposterings toilet
Hvordan man opbygger et røghus for at gøre jerky
Trim Installation Tips
Sådan bruges Cedar Helvedesild til Siding
Sådan udskiftes Caulk i badeværelser