DIY Termite Inspektion

DIY Termite Inspektion 

1.

Søg efter svømmere. Disse er unge termitter og er winged. Hvis du ser svømmere i dit hjem, omkring dit fundament eller på din veranda, er det en stærk indikator for, at dit hjem har en termitangreb. De bevingede termitter kan forveksles med vingede myrer. Se nøje på et af insekterne. Termiten har en lige antenne i forhold til en mants bøjede. Termit vil også have vinger af samme størrelse, mens myrens vinger er forskellige størrelser. Når du leder efter vingede termitter, skal du også huske at de findes omkring lys, døre og vinduer.

2.

Søg dit hus for snavsrør. Du kan få brug for en lommelygte, da du bør undersøge alle gennemløbsrum. Se også rundt om fundamentet, gulvplader og støttepier. Disse rør er, hvad termitterne bruger til at have dækning, da de går frem og tilbage fra deres underjordiske hjem til dit hus for at fodre. Rørene er sædvanligvis så tykke som en pen, selvom de kan være lidt tykkere.

3.

Kontroller dine vægge, gulve og paneler omhyggeligt. Termite angreb vil til sidst blive påvist af beskadiget træ. Denne træskader vil være anderledes end hvis det var en anden type insekt, fordi træet bliver udhulet langs kornet. Inden for det hule træ vil der være stykker tørret mudder eller jord.

4.

Vær opmærksom på enhver bunke vinger, du finder. Som sværmere modnes, kaster de deres vinger. Således er en bunke af vinger stærke tegn på forekomsten af ​​en termitangreb i dit hus.

5.

Se på beviset og afgøre, om du har en angreb. Hvis dette er bekræftende, skal du tage skridt til at befri dit hus af dem. De fleste lokale exterminators kan hjælpe dig med dette.

Tips og advarsler

 • Ifølge Orkin.com forårsager termitter årligt op til $2 millioner i skader på boliger . Forsikringen dækker ikke meget af denne ødelæggelse.
 • Termitter er ikke let at finde. Du kan lave din egen inspektion. På grund af den skade, der kan opstå, kan det være en god idé at ansætte en professionel.
 • Termitter er træ-spise insekter. De kan alvorligt skade dit hjem på grund af, at de aldrig er alene. De lever i kolonier lavet af op til 1 million termitter. Derudover kan der i gennemsnit være 14 kolonier i en hektar. Hvis der er en angreb, er der muligvis milliarder af termitter fodring på dit hus. Men dit hus kan være angrebet i årevis, før der er let observerbare beviser. Derfor er det vigtigt, at du regelmæssigt inspicerer for denne invaders tilstedeværelse i dit hus.

  Anden Artikel

  Instruktioner for Vinyl Siding
  Sådan Stain Din Skabe
  Sådan installeres et Wainscoting Panel Sheet
  Sådan udskiftes en chuck i en håndboremaskine
  Sådan installeres helvedesild hurtigt
  Sådan udvides en udvidelig brusestang
  Sådan installeres Glasfiber Tagdækning
  Sådan installeres Beadboard Panel over flise
  Billige gør-det-selv ideer til badeværelse remodeling
  Sådan installeres Accuride skuffeskinner
  Sådan køber du en vindturbine til brug i hjemmet
  Sådan isoleres eksisterende udendørs vægge
  Sådan lægger du parket selvklæbende vinylfliser
  Sådan installeres en soapdish i flise
  Sådan udskiftes glidende brusedøre
  Typer af puslespil
  Sådan vinkler solfangere til at lave solopvarmet varmt vand
  Sådan bruges en snedkeres niveau til at måle
  Korrekt færdigbehandlingsteknik
  Tips om at sætte op stolstænger