DIY Hældning Beton

DIY Hældning Beton 

1.

Mål det område, hvor betonen skal hældes for at danne pladen. Hammer en indsats i jorden for at repræsentere hvert hjørne af pladen. Bind en sektion af konstruktionstreng til hver indsats, der skal bruges som vejledning til at lægge 2-til-4 formbrædderne.

2.

Grav de øverste fire tommer jord eller snavs ved hjælp af en skovl. Brug et niveau til at lokalisere områder af jorden, der er for høje eller for lave. Grav de høje pletter ud og udfyld de lave pletter indtil jorden er plan og en konsekvent fire tommer dyb på tværs side om side.

3.

Læg de 2-by- 4 brædder slutter til ende, efter strengen som vejledning. Brædderne vil blive brugt som en form for at understøtte betonen, indtil den er helt helbredt. Hammer en indsats i jorden på ydersiden af ​​pladerne, omkring hver seks fod. Vedhæft de 2-til-4 formbrædder til stakene ved hjælp af a og 3-tommers træskruer.

4.

Brug en jordkomprimator til at gå over jordens overflade og komprimere snavset for at hjælpe det med at holde fast og støtte betonen som det hældes.

5.

Træk betonforstærkningshegnet ud på jorden inde i formbrædderne og skær det passer til en wire cutters. Dæk hele jorden med hegnmaterialet. Dette vil medvirke til at tilføre styrken til betonen, når den tørrer.

6.

Hæld et par poser af betonen i blanderen, og tilsæt bare vand nok til betonen er tyk nok til at holde skovlen uden at glide af. Hæld betonen i trillebørsen og transporter den til området for pladen. Hæld betonen på jorden inde i formbrædderne. Gentag dette trin, indtil betonen fylder området inde i formbrædderne.

7.

Brug en murmesterflyde til at udjævne betonen og udjævne den, indtil den er flush med toppen af formbrædderne fra side til side og ende til ende.

8.

Tillad betonen at helbrede i en dag eller to. Vask værktøjet, blanderen og trillebørsen ud med en vandslange for at forhindre betonen i at tørre dem.

Tips og advarsler

 • Undgå langvarig kontakt af betonen til huden, da det kan forårsage hudirritation eller forbrændinger.
 • Arbejde med beton skal ske rettidigt, da betonen vil begynde at opstå eller hærde inden for tredive minutter efter at være blevet hældt. Beton er let at manipulere og forme, og når den er hældt ind i understøtningsrammerne, er det let at glatte ud. Du bliver nødt til at lade betonen indstilles for en dag eller to for at helbrede hele vejen igennem, inden den giver mulighed for at bære en betydelig vægt.

  Anden Artikel

  Holdeisoleringsprodukter
  Cathedral Ceiling Lighting Valg
  Hvordan man designer vinduer og døre
  Sådan installeres offset diagonale fliser
  Sådan installeres en skibsvask i din granitbord
  Hvad er tømmerbeklædning?
  Håndværktøj til metal
  Sådan præparer du et eksisterende belagt betongulv
  Sådan tegner du en Splashback
  Udskiftningsindstillinger for bordplade
  Sådan bruges en våd tegelsave
  Standardrørstørrelser
  Sådan laver du en Adobe Hut
  Sådan skærer du metalboringsbits
  Passiv solvarmeinformation
  Sådan repareres en rottede dæk
  Forskellige typer af stålstrukturer
  Tagbeklædning Typer
  Cedar Siding Installationsværktøjer
  Sådan installeres selvklæbende flise