DIY Butcher Block Counter

DIY Butcher Block Counter 

Skæring og limning af træet.

1.

Kryds dit 2-tommers ahornbrædder til den længde, du har brug for bordpladen, ved hjælp af din bordsav eller radial arm sav. Tilføj ca. 1/2 tomme til længden. Læg hvert bord side om side, indtil du har nok til at dække bredden på din tæller. Måling behøver ikke at være præcis, da du kan skære eller sænke den til størrelse i slutningen.

2.

Kryds i ahornstykkerne, du har kun klippet i tilfældige størrelser nej kortere end 8 tommer, ved hjælp af din radiale arm sav eller bordsav. Omlæg bordene tilbage i et rektangel, så stykker af forskellige brædder slutter op til hinanden. Dette vil skabe slagterens blok eller trægulv udseende. Det er okay, hvis enderne ikke passer perfekt, så længe du har lagt i tilstrækkelig ekstra længde, før du skærer brædderne.

3.

Skær dit stykke krydsfiner i samme størrelse som din bordplade ved hjælp af din bordsave eller stiksav. Dette stykke vil fungere som støtte under limningsprocessen.

4.

Placer dine tre rørklemmer på en plan, plan overflade, så kæberne er åbne og pegede op i luft. Sørg for at de er adskilt langt nok fra hinanden for at rumme hele din bordplade. Sæt krydsfinerpladen, du bare skærer på toppen af ​​rørklemmerne imellem kæberne. Dæk toppen af ​​din krydsfinerplade i vokspapir.

5.

Sæt sidene og top- og bundkanten af ​​dine stykker ahorn, en efter en, og sæt det sammen igen oven på dit krydsfinerark. Alle kanter, der kontakter andre stykker ahorn, skal have en liberal belægning af lim.

6.

Stram dine rørklemmer for at komprimere ahornbrædderne sammen tæt sammen. Tør eventuelt overskydende lim ud, som blev presset ud af mellemrummet mellem bordene. Placer yderligere to rørklemmer oven på bordpladen, mellem de tre på bunden og stram kæberne for at give ekstra kompression. Da en slagterblok i det væsentlige er en lang laminatstrimmel, er det nødvendigt at opnå den rette mængde tryk, så det er muligt at holde tæppet tørret i mindst 24 timer.

Slibning og formning af din tæller < /h4>

1.

Fjern rørklemmerne, og fjern forsigtigt vokspapiret, når limen er tørret grundigt. Sæt krydsfinerpladen ud.

2. < / p>

Brug din bordsav eller cirkelsag til at skære din slagteres blokke ned til sin faktiske størrelse og rette op på ujævne kanter.

3.

Clamp din slagterblokstue ned til en arbejdsbænk og begynde at slibe med din båndsanders ved hjælp af et groft grusbælte. Må ikke bøjes for hårdt og forsøge at holde sanderen bevæger sig kontinuerligt for at sikre en jævn overflade. alt ekstra lim er blevet fjernet, og bordpladen føles glat og ensartet. Denne proces vil skabe en masse savsmuld, så sørg for at bære åndedrætsværn eller støvmaske.

4.

Vend din bordplade over og sand den anden side, indtil den også er ensartet og glat.

5.

Brug din router med en afrundingsbit til at afskære det ekstra materiale rundt om kanterne. >

6.

Afslut med hånden ved at gnide toppen af ​​din bordplade med varierende niveauer af sandpapir, der går fra grove til fine (du behøver ikke at færdiggøre bunden af ​​din tæller på denne måde). Fjern alt savsmuld fra overfladen af ​​tælleren og påfør et lag madfrit oliemaling med en lap. Tillad 6 timers tørretid før slibning med ekstra fint sandpapir og påføring af en anden frakke. Tillad 72 timer for den sidste frakke til at tørre.

Installer din slagterens bloktæppe og vask med sæbe og vand før direkte kontakt med mad.

p>

Tips og advarsler

 • Du kan bruge denne samme teknik til at lave brugerdefinerede skærebræt og toppe til rullende præparatborde.
 • Brug altid en støvmaske eller åndedrætsværn og sikkerhedsbriller for at beskytte mod små partikler og flydende affald, når du arbejder med bælteslibberen.
 • Følg altid sikkerhedsforanstaltningerne og brug sikkerhedsbriller, når du arbejder med bordsave, stikstik og radiale sås.
 • Slagtankens blokbord er en klassisk smuk og yderst funktionel indstilling til dine køkkenbord, der ikke vil trække dit budget. På grund af sin naturlige finish kan du bruge slagterens blok som skærebræt eller præparat, og det kan modstå varme fra varme gryder og pander uden at smelte eller marrere. Selvfølgelig vil en naturligt forberedt slagterblok tage en lidt mere vedligeholdelse og rengøring end nogle plast- og stenplader, men du kan let smøre det ned til en glat overflade, hvis overfladen bliver for ridset, farvet eller arret.

  Anden Artikel

  Gulvstrimlingsprocedurer
  Sådan putter du en tung ø på en flydende gulv
  Poleret Betong Gulv Ulemper
  Sådan laver du stemplet beton
  Typer af lette badekar
  Sådan installeres Flydende Engineered Hardwood Flooring
  Sådan Nail Vinyl Siding
  Hvordan man forsegler en epoxy gulv
  Sådan måles Door Trim
  DIY loftet gulvbelægning
  Wallboard erstatninger
  Sådan tilberedes et trægulv til vinyl
  Sådan hældes en betonbord
  Sådan sættes Keramisk Tile på Luan
  Sådan borer du gennem glasblokke
  Stucco Painting Tips
  Anvendelsen af ​​en luftbøjle
  Sådan skæres Clay Roof Tiles
  Opbygning af dit eget vinrum
  Installation af skifervægskabel