Corn Pellets Vs. Træ

Corn Pellets Vs. Træ 

Tilgængelighed

Tilgængeligheden af ​​majs eller træpiller afhænger af din placering. Træpiller er lavet af savsmuld, flis, bark, landbrugsafgrøder, affaldspapir og andre organiske materialer. Disse pellets er mest tilgængelige, og derfor mindst dyre, nær hvor de processer, der producerer disse materialer, finder sted. Det kan være et landbrugsareal eller et sted, der understøtter skov- og fræsetræer. Corn er naturligvis mest tilgængelig i områder, hvor majs dyrkes, først og fremmest midtvesten. Tilgængeligheden af ​​majs til brænding kan stige, da populariteten af ​​disse energikilder øges.

Pris

Prisen på træpiller eller majs til brænding afhænger igen af ​​sted. Majs vil være dyrere i områder, hvor majs ikke dyrkes, og træpiller bliver dyrere, hvor træer er knappe. Træpiller anvendes næsten udelukkende til opvarmning og er lavet af materialer, der ellers ville være der betragtes som affald. Disse elementer holder prisen på træpiller temmelig stabil, men afhængig af tømmermarkedet. Corn er derimod brugt til foder, menneskelig mad og ethanolproduktion blandt Andre anvendelser Denne konkurrence kan øge kornprisen. Vejret og efterfølgende majsudbytter påvirker også prisen på majs.

Effektivitet

Træpiller og majskoger vurderes begge til omtrent samme effektivitet - mellem 80 og 90 procent. Det er mere effektivt end brændeovne, propan, naturgas og brændselsolie. Den eneste energikilde, der er mere effektiv, er elektricitet, hvilket betyder, at du for samme eller mindre penge får mere varme. relative omkostninger til brændstof, træpiller og majs.

Vedligeholdelse

Træ s ellet og majsovne har få vedligeholdelseskrav. Disse ovne har en askekasse, der skal tømmes ca. en gang om ugen. Dette indebærer at trække kassen ud og dump den i skraldespanden eller komposten, og returner derefter kassen til ovnen. Der er ingen rodet skovl eller feje.

Korn kan kræve mere vedligeholdelse end træpiller på grund af 'klinkers'. Klinkere dannes, når sukkerne i majs brændes og afkøles, hvilket producerer et stof, der er meget hårdt og ikke brænder op. Nogle ovne fjerner automatisk klinkerne, andre skal ryddes regelmæssigt med hånden. Træpellets brænder næsten helt og efterlader kun en lille mængde aske. Ovneovne kræver også årlig vedligeholdelse for at holde dem kører glat. Se i din brugsanvisning for at finde ud af, hvad denne vedligeholdelse indebærer. Husk at eftersom disse komfurer er komplicerede, med flere komponenter, der er dyre at reparere eller udskifte. Regelmæssig vedligeholdelse er den bedste måde at undgå disse omkostninger på.

Opbevaring

Træpiller sælges sædvanligvis i 40 pund plastpose. Posene skal opbevares på et tørt sted, men kan opbevares udendørs, der er dækket med en presenning eller et stort plastikark med en bedre mulighed, der ikke er tilgængelig. Corn er normalt billigste, når den købes i løs vægt, hvilket betyder at du skal have en måde at transportere den og et sted for at holde det løse majs. Majsene kan tiltrække gnavere og havne opbevarede korninsekter, hvis de opbevares i et åbent område i længere tid. i en lufttæt plast- eller metalbeholder for at forhindre disse problemer. Majsen skal også holdes tør for at undgå støbning. Korn- og træpilleovne bliver mere populære på grund af deres bekvemmelighed og effektivitet. At kunne købe og opbevare poser brændstof, der vil opvarme et hjem eller en del af et hjem i op til 24 timer uden opmærksomhed, er attraktivt for forbrugerne. Forbrugerne synes også, at både træpiller og majs er vedvarende ressourcer.

Anden Artikel

Sådan måles og skæres støbning
Sådan skæres rustfrit stålfliser
DIY Garage Workbench
Sådan bruger du billedrammer til at skabe en velfungerende effekt
Sådan installeres granit flise som en boligejer
Hvordan man går grøn med apparater
Ideer til små badeværelser
Tile Underlayment Options
Sådan installeres udendørs trin
Sådan sætter du sidespor på dit hjem
Miter Saw Anvend
Opbygning af dit eget vinrum
Sådan installeres klæbende fliser
Sådan ødelægger du glasfiber
Tips om fliserne
Marmorbruser Ideer
Slate Tile Bathroom Ideas
Sådan Stain A Maple Floor
Wood Beam Ideer
Hvordan arbejder solpaneler om natten?