Cedar Siding Installationsværktøjer

Cedar Siding Installationsværktøjer  Cedar er et af de bedste udvendige træprodukter til brug for sidespor af mange årsager. Det er modstandsdygtigt over for kobling og opdeling, og det smager godt, ifølge Bob Vila-webstedet. Derudover rotter den ikke og kan vare hele livet. De egnede værktøjer gør det enklere at installere cedertræning.

Claw Hammer

En klohammer bruges til at fastgøre cedertræet til huset. Ved hjælp af split-less negle, er cedar sidespidsen spikret gennem toppen af ​​cedar sidespor omgange. Dette gør det muligt for enhver fugt at flygte bagfra cederen sidder ud i bunden af ​​hvert stykke.

Nail Set

Et negle sæt er en cylindrisk spike omkring 4 inches lang, der anbringer spidsens hoved i træet for at forhindre det popper ud igen. Nagelsættet rammes med hammeren til at udføre denne operation.

Cirkelsave

En cirkelsav bruges til at skære cedertykkerne til at passe. I omgange skal sidespidsen formes til 22 1/2-graders vinkler, så de passer tæt sammen. Dette forhindrer også, at sidesporet spredes for meget.

Stepladder

For at nå de øverste dele af vægge skal du have en trinladder. Du kan også bruge din stepladder som en hvil for dine værktøjer.

Målebånd

Målebåndet er et vigtigt redskab til at skære sidesporet korrekt, så det passer korrekt. Båndet inde i målebåndet er markeret i et intervaller på 16,1 cm for nøjagtige tømrermålinger. Spidsen af ​​målebåndet giver dig mulighed for at hænge på kanten af ​​et stykke cedertræning for nem måling.

Kalklinje

Ved at snappe en kalklinie får du et referencemærke for at sikre, at cederskiven bliver installeret i en lige linje. En kridtlinie har en spole af streng, der er indkapslet i en kasse fuld af kridt. Denne linje samler kridtet, da det trækkes ud af kassen.

Anden Artikel

Loft Renovation Idéer
Indvendige støbning Styles
Typer af tag tagdækning
Sådan installeres en Accuride skuffe Slide
Metalkant til bordplader
Hvordan man laver et hovedgærde med hylder
Sådan arbejder du sikkert med asbest
Sådan fjernes Windows Hardware
Sådan Lay Pine Gulvbrædder
Sådan bruges en elektrisk håndboremaskine
Funktionelle Køkken Remodeling Idéer
Hvordan man opbygger et to-tier skab
Hvordan man maler udvendigt hus Trim
Gulvfliser Installation Tips
Installationsvejledning til bambusgulv
Sådan fjerner du Old Bathroom Caulk
Sådan Bor Concrete
Typer af cirkelsave
Sådan konverteres Revit til Dwg og Dwt
Sådan installeres granit flise som en boligejer