Wood Burning Fireplace Ideas

Wood Burning Fireplace Ideas  Brændeovne er en meget flot tilføjelse til et værelse, og der er modeller til rådighed, der kan binde sig til næsten ethvert rums atmosfære. Brændeovne har installeringsmetoder til de fleste situationer og kan tilføjes til værelser, der ligger i en hvilken som helst del af en Hjem med tilstrækkelig modifikation. Brændeovne er et godt alternativ til gasbrændeovne og skaber en vidunderlig kilde til varme og naturligt lys.

Rumplacering

Placeringen af ​​en pejs i et rum skal overvejes inden installationen. Det er vigtigt at placere en pejs på et sted, der både er funktionelt og æstetisk tiltalende. Corners er et populært sted for mange installationer, da det gør det lettere at arrangere møbler og skaber et omdrejningspunkt for mange rumarrangementer. tilføjet pladsen til funktionalitet. I disse tilfælde kan husejere vælge en model, der er lavprofil og kan placeres i næsten ethvert område uden at trække for meget opmærksomhed.

Traditionelle

Brændeovne er traditionelt designet med en ild og en mantel, der hjælper med funktionalitet og design. Et traditionelt pejs design giver mulighed for opbevaring af træ til brændstof og giver en overflade til dekoration og siddepladser. Traditionelle brændeovne kan medbringe en hyggelig stemning til et værelse, men kan tage meget plads. Rustikke indstillinger forbedres meget af en traditionel pejs og ser meget naturligt ud. Traditionelle pejse kan udformes fra sten eller fremkalde gammeldags støbtovne.

Moderne stilarter

Der er mange moderne stilarter til brændeovne, og der kan findes pejse, der passer ind i selv den mest elegante loft. Design er tilgængelige, der er små og fashionable og giver et område med varme og naturligt lys. Moderne stilarter er skabt med kunstneriske design i tankerne og kan binde sig i mange moderne rumdesigner.

Træopbevaring

Det er vigtigt at holde opbevaring i tankerne, når man planlægger en brændeovn. Brugere vil gerne skabe et sted, der er tilgængeligt endnu langt nok væk fra pejsen for at reducere farerne. Oprettelse af et i vægskab til træopbevaring kan være en fantastisk måde at skjule rodet af flis og skrot. En mere simpel løsning er at bruge et stort kar eller kurv til at opbevare træet.

Anden Artikel

Sådan indsættes en skorstensforing
Installationsværktøjer til lofter
Sådan Renew Keramisk Tile
Hvordan man laver komposterende toiletter
Sådan fastgøres et træloft
Sådan tilsluttes to stykker af Triple-Wall skorstensrør
Sådan overgår du en trægulv spline
ADA Handicap Badeværelse Krav
Marmorbruser Ideer
Sådan fjerner du shrinkwrap
Hvordan man fortæller, om et reb er nylon
Sådan Hang Wall Liner
Forreste trin Valg til en Ranch Home
Sådan fjerner du en boremaskine Tryk på Chuck
Kælder Opbevaringsrum Idéer
Hvordan man opbygger din egen bar i din kælder
Hvad er lamineret tømmer?
Sådan holder du limt hårdttræ på stedet
Trægulvslibemaskiner
Sådan vedhæftes Wood Trim