Vinyl Vs. Lap Siding

Vinyl Vs. Lap Siding 

Installation

Individuelle træpladeplader er fastgjort direkte til vægtapperne med korrosionsbestandige negle. Installation begynder ved bunden af ​​huset, og som du arbejder op til gavlene overlapper hver sidespor kurset nedenfor. Dette overlappende mønster skaber vandmodstand.

Vinyl sidespor omfatter en række kanaler, som panelerne er monteret i. Kanalerne installeres først, så panelerne. Panelerne indlåses med hinanden og skal fastgøres til vægtapperne for at sikre en sikker installation.

Efterbehandling

Træfodring skal færdiggøres for at beskytte træet mod vandskader og ultraviolette stråler. En gennemtrængende plet eller maling anbefales. Selv om dette kræver noget ekstra arbejde, er plus-siden, at det er forholdsvis let at ændre udseendet på træsiden. Vinyl sidespor kræver ingen yderligere efterbehandling. Den er installeret med en fabriksfarve, der allerede er anvendt. Selvom vinyl sidespor kan males, får den iboende udvidelse og sammentrækning i produktet det til at kaste belægninger ret hurtigt.

Holdbarhed

Korrekt opretholdt, både lap sidespor og vinyl sidespor kan give dit hjem med årtiers beskyttelse. h2> Vedligeholdelse Træbeklædning skal rengøres to gange om året. Farvede sidespor skal trækkes tilbage hvert tredje til fem år. Painted sidespor skal genindvindes efter 10 eller flere år. Vinyl sidespor skal rengøres to gange om året, men der kræves ingen ekstra vedligeholdelse.

Andre overvejelser

Vinyl sidespor er billigt og kræver minimal vedligeholdelse i sammenligning med et kvalitetsvedhængsprodukt. Der er dog flere faktorer, der gør træ til at foretrække i mange tilfælde. Vinyl sidespor kan blive beskadiget over tid og kræver udskiftning af sektioner. På grund af naturlig forvitring og fading kan det være svært at finde nyt vinylsporingsmateriale, der passer godt sammen med det gamle. Selvom hverken træ eller vinyl sidespor er helt vandtæt, vil træ sidespor også give meget større vandmodstand. Vinyl sidespor gør det muligt for meget fugt at passere gennem sømmen i produktet. Endelig er der et varmt og attraktivt udseende, der kan opnås med træbelægning, der ikke kan matches med vinylmodellen. Den udvendige sidespor på dit hus afslutter det overordnede udseende og tjener den vigtige funktion at beskytte hjemmestrukturen mod elementerne. Traditionel træsamling er blevet brugt i århundreder, mens vinyl sidespor er et nyere udviklet byggemateriale. Moderne vinylbeklædning skaber et attraktivt hjem, der nøje efterligner udseendet af et naturligt træprodukt. Hvert produkt har fordele og ulemper.

Anden Artikel

Hvordan man identificerer asbest i gulvbelægning
Sådan installeres en slangedør
Sådan installeres boliger
Instruktioner til at lægge Armstrong Vinyl Tile
Genbrugspapirer mod granit
Oplysninger om grøn gulvbelægning
Sådan Skraber Popcorn Off A Ceiling
Forskellige former for konstruktion
Installation af køkkenbordene
Pejs Insert installationsvejledning
DIY Trim Arbejde
Sådan skæres en køkkenbord
Air Tools Vs. Elektrisk
DIY Opvarmet flise
Sådan installeres en glasfiber vægliner
Power Woodcarving Slibeværktøj
Sådan bygger du en truss
Hvordan man opbygger et bordsag rip hegn
Typer af båndsagblad
Betonformel