Værktøjer til skæring hængsler

Værktøjer til skæring hængsler  Metal hængsler er nyttige til bygning af skabe, foldeborde og andre møbler og anvendes i en række andre anvendelser rundt om i hjemmet. Men kommercielle hængsler er ikke altid den rigtige størrelse eller form til deres brug. Klippehængsler i længden kan virke som en skræmmende proces, men de rigtige værktøjer og teknikker kan gøre det meget lettere. De fleste husejere har allerede de grundlæggende værktøjer til at skære hængsler liggende omkring deres workshops.

Firkant

Måling hjælper med til at forhindre problemer med at skære hængslet senere. En firkant gør markeringen af ​​hængslet betydeligt lettere. Linie en del af firkanten op med kanten af ​​hængslet og brug den anden del for at sikre en helt lige linje.

Hacksaw

Dette enkle værktøj fungerer godt for at forkorte hængslerne. Vælg en hacksav med et blad, der passer til metal, og skær hele hængslet på en gang, herunder pin. Stanley Commercial hardware, den afskårne ende af hængslet er bedst brugt i bunden.

Hammer og Center Punch

Efter udskæring kan det være nødvendigt at svinge hængslets ende eller markere ved hjælp af en hammer og center slag, som hjælper låse hængslet pi n tilbage på plads og holder den fra at glide tilbage ud af hængselcylinderen. Ifølge Markar fungerer swagging med en hammer og slag optimalt på aluminium hængsler. En hammer fungerer også godt for at erstatte hængselstifter i hængselstyper, hvor stiften og hængslet skal skæres separat.

Låstænger

For rustfrit stål og andre stålhængsler forhindrer en hammer og stans ikke, at stiften glider. Markar antyder, at disse metaller fungerer bedst, når de krympes ved hjælp af et par låsetænger, også kaldet viskestykker. Brug dette værktøj til at påføre tryk på enden af ​​tønde, deformere den lidt for at holde tappen inde.

Drill

Ifølge Stanley Commercial Hardware kan skæring mere end 6 inches fra bunden af ​​et hængsel forårsage det at kræve flere monteringshuller, som du kan oprette med en boremaskine. Brug afskæringsdelen af ​​hængslerne til at markere hullets placeringer, og bor huller ved hjælp af en kraftboremaskine og en smule passende til hængselmetalet.

Anden Artikel

Reparation af trillebør
Poleret Betong Gulv Ulemper
Sådan installeres Beadboard Panel over flise
Retningslinjer for opførelse af udendørs pejse
Sådan tegner du et badeværelse hjørne
Sådan udskiftes en beskadiget undergulv med krydsfiner
Hjemmelavet vandkraft
Installation af køkkenbordene
Sådan tilslutter du PEX til kobber
Typer af Hacksaw Blades
Badeværelse Opbevaring Ideer
Instruktioner til installation af trægulve
Hardwood Vs. Laminat
Gipsplanketyper
Sådan Nail Vinyl Siding
Hus Design Krav
Sådan laver du en brandprøvevæg
Sådan Seal Wall Tile
Sådan installeres en aluminium dørgrænse på cement gulv
Sådan udskiftes hængsler på køkkenskabe