Værktøjer, der er nødvendige for at lægge laminatgulv

Værktøjer, der er nødvendige for at lægge laminatgulv  Laminatgulve er lavet til at ligne den rigtige ting, men er designet til at være lettere at installere. De fleste laminatgulve kan installeres lige over eksisterende gulvmateriale, hvilket eliminerer behovet for at fjerne eksisterende gulve. Installation kan udfyldes med lim, negle eller ved simpelthen at klikke på laminatstykkerne sammen med et specielt designet tunge- og rillesystem, der er skabt i fremstillingsprocessen. Med nogle få grundlæggende værktøjer kan enhver boligejer lægge laminatgulve.

Utility Knife

De fleste laminatgulve installeres ved brug af et underlagsmateriale designet til understøtning og isolering. Underlagsmaterialet kommer typisk i en stor rulle, som rulles op efter behov, og skal skæres for at passe til rummets størrelse. Skæring kan ske med almindelig saks, men en kniv er det nemmeste værktøj. Underlaget kan også trimmes, så det passer bedre til hjørnerne med hjælpeskiven.

Hæftepistol

Når et laminatgulv bliver installeret over et eksisterende træ- eller krydsfiner-undergulv, er det bedst at sikre underlagsmaterialet forud for lægning af laminatlaget. En hæftepistol er det mest logiske valg for at sikre underlaget hurtigt med så lidt skade som muligt på underetagen nedenfor.

Saw

En håndsav, roterende skæreværktøj, bordsav eller cirkelsav er vigtig for installation af enhver laminatgulve. Variable rumstørrelser kræver, at gulvafsnittene skæres til den korrekte størrelse til installation. Selvom en håndsav vil virke, giver en motorsav mulighed for meget hurtigere skæring og installation.

Niveau

Nogle underetager er ujævn på grund af alder eller bosættelse i et hus. Når du installerer nye laminatgulve, skal du have gulvet så højt som muligt. Ved hjælp af tømrerens niveau kan du kontrollere om der ikke er niveauer, så du kan indsætte shims eller andet udjævningsmateriale.

Tappningsblok

Når et laminatgulvsystem ikke er udstyret med en låsende tunge og sporet, mange installatører kan lide at bruge en blokerende blok. Blokken tappes med en hammer eller hegn, da den hviler mod den række af laminatpanel, der installeres. Laminatet er tappet fast på plads uden at lide skade fra at blive ramt.

Installation Klemme

En klemme anvendes til laminatgulv i en limmet installation. Klemmen hjælper med at holde laminatgulvene tæt sammen, mens limen tørrer.

Anden Artikel

Hvad er en Pier u0026 Beam Foundation?
Mortar Mixer Hjælp
Sådan bruges byggemateriale
Fordele og ulemper ved kunstgræs
Sådan tegner du Mosaic Sheets
Briton Door Closer Installationsvejledning
DIY: Casement Windows
Sådan Boxes et vindue
Bygge hyller i min garage
Titanium Cutting Tools
Anvendelsen af ​​en luftbøjle
Sådan tegner du en Mosaic Backsplash
Hvordan man passer til toilet sæder
Typer Garage Gulve
Sikkerheden af ​​en pneumatisk nagler
Sådan ændrer du en kranelygte
Handicappede krav til toiletter
Flise vs. Komposit træ gulv
Sådan installeres og udlægges flise
Hvordan man bygger en fritstående pejs