Vægfliser Værktøjer

Vægfliser Værktøjer  Med den rette planlægning og opmærksomhed på detaljer kan de fleste gør-det-selv-klienter succesfuldt tegne en væg. Der er et par værktøjer, der er nødvendige for at gennemføre projektet, men mange er billige. Det er også muligt at leje de dyrere værktøjer i en boligforbedringsbutik. At have de rigtige værktøjer gør jobbet nemmere og hjælper med at skabe professionelle resultater.

Niveau

Et 4-fods niveau er en standardstørrelse for at kontrollere om flisearbejdet er lige eller niveau. Det kan også bruges til at kontrollere, om flisen er lodret, når du lægger dekorative fliser i slutningen af ​​en række.

Kalklinie

Før du lægger fliserne, er det klogt at først lægge et gittermønster, der sikrer flisen forbliver niveau. Kalklinierne snapper let på bagvæggen for at skabe hurtige, funktionelle layoutlinjer. Ved hjælp af mere end en farve tillades net inden for et gittermærke.

Målebånd

Et godt flisearbejde beregnes først før det installeres. Et metalbånd måles for at måle fugebredder til væg- og fliser.

Kombinationsfirkant

Ved klingning af fliser i enden af ​​vægge kan en kombinationsfirkant måle og skabe en lige kant til skæring. Dette lille værktøj hjælper med hak og L-formet samt lige markeringer.

Vådsag

En våd sav er den hurtigste måde at lave rene, lige fliser. Brug sav til hak og L-figurer. Indviklede snit er mulige med en våd sag med praksis.

Tile Nipper

Tile nippers bruges til at skære kurver og intrikate snit, der ikke er i stand med en våd sav. Det håndholdte værktøj skærer fliserne ved at knibe stenet væk et lille stykke eller nibble ad gangen. Processen er tidskrævende, men effektiv.

Drill

En 1/2 tommer elektrisk boremaskine bruges sammen med en morterblanding. Du skal blot sætte blandingen og vandet i en spand i henhold til anvisningerne, og bore og padle vil røre morteren som en stor kageblander. Det er den eneste måde at hurtigt blande store mængder mørtel på.

Mortar Mixing Paddle

Der anvendes en mørtelblanding i forbindelse med boringen. Sammen fremstiller de en stor håndblander til hurtigt at blande store mængder mørtel.

Notched Trowel

En hakket trowel bruges til at sprede morterklæbemidlet på bagsiden. Trowels kommer i forskellige størrelser afhængigt af størrelsen af ​​den flise der anvendes. En 1/4 x 3/16 tommers trowel er normalt bedst til væg applikationer.

Groat Float

En gummivareflåd bruges til at presse fugemasse i fliserne. Hold flyden i en lav vinkel for at smøre fugemidlet ind i leddene. Fjern overskydende fuger med diagonale swipes holdt i stejl vinkel, så fuger ikke kommer ud af leddene.

Svamp

En fugtig svamp bruges til at tørre fugemidlet ud af flisen. Efter at fugemassen tørrer og bløften fjernes med en ren tør lap, bruges en svamp også til at påføre sealer.

Anden Artikel

Sådan laver du dine egne madopbevaringshylder
Sådan Skær Granit Gulvflise
Fordelene ved isolering af et crawlrum
Moderne sidesporemuligheder
Installation af skifervægskabel
Sådan Remodel Et Køkken u0026 Refinish Skabe
Sådan beregnes trappevinkler
Sådan skæres en køkkenbord
Sådan installeres en 3 Piece Tub Surround
DIY køkken tæller maleri
Sådan måles og skæres fliser
Sådan Wire en Loft Fan i et ældre hjem
Sådan fremstilles Trim Molding
Typer af lagskruer
Tagdækning Vejledning til helvedesild
Sådan installeres jern jernbaner på uden for cement trin
Sådan Retrofit Radiant Gulvvarme
Typer af mursten peger
Badeværelse Opbevaring Ideer
Asfaltmalingsideer