Typer af metal led

Typer af metal led  Metal er et grundlæggende element i bygningen på grund af dets styrke og holdbarhed. Den bedste måde at fastgøre to stykker metal til hinanden, især hvis man bygger en permanent struktur, er at svejse de to stykker. Der er mange måder at fastgøre de to stykker på, og det er en god idé at blive fortrolig med de forskellige typer metalforbindelser og deres anvendelser, før de begynder at arbejde på et metalforbindelsesprojekt.

Butt Joints

Den enkleste og mest udbredte metalforbindelse er støtfugen. Det er mest almindeligt anvendt til tanke, rør og trykbeholdere, fordi en støtfugl tillader en flad overflade. For at lave en støtfugl skal du blot placere to metalstykker til ende, så de ligger på samme plan og svejses langs sømmen mellem dem.

T-ledninger

T-leddene er en anden ekstrem fælles type metal led. De er lavet ved at forbinde et stykke metal med en anden i 90 grader vinkel, hvilket gør en form, der minder om bogstavet 'T.' T-ledd anvendes oftest til konstruktion af maskiner og strukturelle stål. T-leddene er ekstremt stærke; Ved anvendelse af T-ledd er det dog vigtigt at huske, at svejsningen skal placeres på siden af ​​leddet, hvormed tryk påføres.

Hjøreledninger

Hjørneled er en anden populær og effektiv form for metal samling. Hjørnesamlinger kommer i to typer. Åben hjørnesamlinger laves, når enden af ​​en af ​​leddene møder enden af ​​en anden ledd, hvilket skaber et rum, hvor tykkelsen af ​​de to ender er synlig. Mellemrummet mellem de to sider skal udfyldes med fyldstof. Lukkede hjørneforbindelser har på den anden side kanten i den ene ende flush med kanten af ​​den anden uden plads mellem dem.

Lap Ledninger

Lap samlinger består af et stykke metal lægget over den anden . Lap leddene er blandt de stærkeste led i svejse. Normalt skal metallet overlappe ca. tre gange tykkelsen af ​​det mindste tykke element i leddet. Lap ledd anvendes almindeligvis ved plet svejsning og lommelygte.

Kantleder

Kantleder er også en populær og nyttig form for metalforbindelse. De to stykker lægges tilbage til ryg, så deres kanter spyler, og svejseren forbinder dem sammen langs deres spidser. Kantforbindelser er ikke særlig stærke og er bedst, hvis de kun anvendes i metaller, der ikke er vægtbærende. Af denne grund bliver de ofte brugt i svejsning af plader.

Anden Artikel

Hvad er tømmerbeklædning?
Sådan installeres franske afløb i kælderen
Sådan opbygges en enkel vinduesplads
Sådan Bend et Baseboard
DIY Window Molding
Hvordan man designer et husets forreste dør
Hvordan fliser jeg en Dormer?
Tilskud til hjælp med tag
Udskiftning af lofter til fabrikater
Sådan rammes en badeværelse væg spejl
Hvordan man laver fladskabsdøre
Sådan dækker mursten med flise
Sådan laver du en traditionel mudderhytte
Idéer til Refinishing Tile Floors
Trægulv Afslipningsmaterialer
Sådan udskiftes et toiletrør
Sådan installeres Vinyl Tile Over Krydsfiner
Installation og finish af hårde trægulve
Hvad bruger du sort rør til?
Sådan bor et glasvindue