Typer af hulvægsisolering

Typer af hulvægsisolering  Isolering er en integreret del af at holde boligen varm eller kølig uden at have ekstremt høje varme- eller køleomkostninger. Udover at sænke udgifterne, med en passende isolering reduceres også mængden af ​​CO2, dit hjem genererer, hvilket gør det mere energieffektivt. Ældre bygninger blev til tider bygget med ingen eller meget lille isolering. Heldigvis kan de eksisterende bygninger i disse bygninger ofte injiceres med tilstrækkelig isolering, kendt som hulrumsisolering. Dybest set er der tre typer hulrumsisolering.

Udvidede polystyrenkugler

Udvidede polystyrenkugler er små pellets af plastskum, som ved blanding med et klæbemiddel danner en vedligeholdelsesfri isolering. Almindeligvis brugt til at udfylde murstenhulrum, er disse perler de samme perler, der bruges til at fylde bønnesækstole. Udvidede polystyrenperler er ikke modtagelige for vandskader og drænet fugtbrønd.

Disse perler har imidlertid en lavere termisk modstand end stiv bordisolering - som almindeligvis fremstilles af glasfiber, polystyren eller polyurethan og har en meget høj isolationsværdi - og dermed lækker mere klimaanlæg (varm eller koldt).

UF (Ureaformaldehyd) Skum

Skum UF (ureaformaldehyd) begynder som en væske og udvider derefter hurtigt og sættes i et faststof, når det anvendes som isolering. UF-skum er også meget almindeligt i murstenhuller, da det kan tilpasse sig ethvert væghulrum og fylde alt tomrum i hulrummet. UF-skum er også et åndbart materiale, der tillader dampe at passere igennem. UF-skum virker ved at fange luftbobler inde i skummet, hvilket hjælper med at reducere varme eller koldtab. Det er permanent, vandtæt og kræver ingen vedligeholdelse.

Når du installerer UF-skum, skal du være forsigtig med ventilationskanaler og andre vigtige huller, som du ved et uheld kunne blokere adgangen eller strømmen, når skummet udvides.

Mineraluld

Mineraluld, ellers kendt som stenuld, er lavet af spundet stål slagge. En meget alsidig og næsten uforgængelig form for isolering, mineraluld er resistent over for vand, ild og skimmel. Efter at den er blæst i et væghulrum, ligner mineraluld uldens isolering, som ofte bruges i loftisolering i form og funktion. Mineraluld er lavet af genbrugsmaterialer, hvilket gør det til den mest miljøbevidste hulrumsisoleringsmulighed , og det giver også et niveau af lydisolering på grund af dens høje densitet.

Anden Artikel

Kælder Opbevaringsrum Idéer
Sådan Prime Over Wallpaper Lim
Hjemmelavet Geodesic Dome
Sprøjteskumisoleringsoplysninger
Sådan måles kvadratfod til gulve
Epoxy Floor Finishing
Typer af mursten peger
Sådan udskiftes glasset i franske døre
Sådan afslutter du et vinyl gulv
Hvordan virker Dow Solar Shingle?
Sådan hældes en stemplet betonvandring
Idéer til indbyggede køjesenge
Badeværelse Forfængelighed Skab Installationsvejledning
Do-it-Yourself Indbyggede skabe
Badeværelse Vanitiy Idéer
Tips om berøring
Sådan installeres Bruce Engineered Flooring
Sådan bryder du et beton hegn
Typer af Drill Chucks
Typer af gulvbelægningssystemer