Tile Cutting Tricks

Tile Cutting Tricks  Hvis du planlægger en fliseinstallation, vil du også gerne planlægge, hvordan du klipper flisen. Der er flere forskellige måder, du kan klippe fliser på, og afhængigt af installationen kan du bruge en over en anden. For at gøre det lettere at skære, skal du prøve at udnytte nogle af disse tips og tricks for at få et perfekt udsnit hver gang.

Kombineringsværktøjer

Hvis du kun har få fliser til at klippe, eller du ikke vil bruge en masser af penge på udstyr, prøv at kombinere en karbidstive blyant med nogle fliser. Den karbide blyant bruges til at score flisen før du snapper den. Mens de fleste blyanter kommer med en slot på bagsiden, hvor flisen passer til at snappe s effektivere at bruge nippers til dette trin. Slot på karbide blyant er ikke justerbar, så forskellige størrelser er ikke altid godt egnet. Nippers kan også hjælpe med at bide ind i flisen, hvilket gør pause renseren. Skyd fliserne med blyanten flere gange, og læg derefter nipperne på linjen for at få et rent klippe hver gang.

Skære tykkere fliser

Mens en flis sav skærer gennem en flise, hvis du Ønsker ikke at leje en, eller gør kun et par stykker, der er måder at skære gennem tykkere fliser. Du kan score fliserne flere gange og placere et stykke metaltråd i rillen og snappe fliserne over ledningen. Du kan også bruge pindefliser til porslin; heavy duty nipper som klemmer mere som saks for bedre greb på tykke fliser. Score og snap skæremaskiner med en rullende kniv er også effektive til at skære igennem tykkere eller tættere fliser, hvis der kun kræves få udskæringer.

Skærende glasfliser

Glasfliser er mere skrøbelige end andre materialer, så specielt udstyr er påkrævet. Hvis du vælger at bruge en våd sav, skal du bruge et glasskæreblad og skære flisen op og ned. Dette minimerer flisning på flisens overflade.

Hvis du skærer et par glasfliser eller glasfliseremosaikker, skal du bruge et glasskærehjul i stedet for nippers. Olier hjulet med smøreolie og klem forsigtigt. Hjulene vil skære rent gennem glasset uden at knuse det.

Anden Artikel

Metalværktøj
Barn Building Ideas
Sådan opbygges en enkel vinduesplads
Room Remodeling Idéer
Sådan Wire en Loft Fan i et ældre hjem
Hvordan man laver et rampe for skatere
Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
Kan en ny tag sættes over et gammelt tag?
Sådan Skær Laminat Bordplade Materiale
Sådan fjerner du beskadiget tapet
Florida Building Code for risers
Sådan fjerner du keramisk fliser fra en cementgulv
Sådan tegner du en garage
Hvordan fremstilles mønstre i trædøre?
Hårde Trægulvtyper
Sådan Skær Granit Gulvflise
Sådan udskiftes hængsler på køkkenskabe
Typer Air Nailers
Sådan installeres skiferfliser over beton på en veranda
DIY Hjørnehylder