Tagbeklædning Typer

Tagbeklædning Typer  Lær om de forskellige typer rulle tagbeklædning, der er til rådighed, før du slår dit første søm. Producenter skaber forskellige tagbeklædning til forskellige formål. Tagbeklædningen kommer i en håndfuld slags, herunder mineralbelagt, asfalt, glat overflade og mættet. Spild ikke tid og penge ved at bruge den forkerte type rullemateriale.

Mineraloverfladet

Læg mineralvalsede tagfiltrer på skure og udhus, når du vil spare på bekostning af at bruge asfalt helvedesild. Tagdækningsmaterialer har mineraler indlejret i overfladen. Mineraloverfladet tagdækning er alene som et primært tagmateriale og varer ca. 10 år.

Smooth Surfaced

Lavet med talk eller glimmerbelægning, glat overflade Tagbeklædning gælder også for betegnelsen belagt filt. Denne type tagbeklædning er beregnet til brug på tagblinkning og vil forsegle tagets skæringer, dale og taggrunde. Placering af glat overfladebelægning i disse områder giver ekstra dækbeskyttelse.

Mættet og asfalt

Tagdækkere bruger mættet filt med asfalt blandet i materialet som et underlag mellem tagdækningen og det øverste lag af rulle tagdækning . Mættet filt kommer i forskellige vægte. Asfaltrulle tagdækning (forskellig fra mættet filt) er konstrueret som asfalt helvedesild og fungerer bedre på tagdækningsprojekter med skråninger mindre end 3 tommer pr fod.

Anden Artikel

DIY Opvarmet flise
Typer af dækgulve
Sammenlignende hårdhed af bambus gulvbelægning til andre
Hvordan opbygger jeg en kyllinghutch?
Mudroom Floor Ideer
Ceiling Material Ideas
Tips til at flytte et køleskab
ADA Krav til skiltning
Badeværelsesventilatorer
Grøn Gulv Ideer
Samlede betonfarver
Hvad er tømmerbeklædning?
Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
Tips til isolerende Crawlspace Walls
Sådan får du leder til forbedringsprojekter
De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
ADA-parkeringskrav
Sådan udskiftes træpaneler
House Cladding Ideas
Instruktioner til at bygge en Pergola