Sådan udskiftes en chuck i en håndboremaskine

Sådan udskiftes en chuck i en håndboremaskine 

Gevindborede borekroner

1.

Åbn borekuckekæberne helt for at udstille hovedet på chuckfastholdelsesskruen. Brug en passende skruetnøgle til at fjerne skruen indeni. Drej injektionsnøglen med uret, da chuckskruen har et venstre gevindmønster.

2.

Indsæt den kortere side af en 1/2-tommers unbrakonøgle i boreskruen og stram chuckens kæber for at sikre værktøjet Allen. Hold boringen fast på en arbejdsbænk og slå den lange ende af unbrakonøglen med en hammer, så chucken drejer mod uret. Med nogle få hurtige strejker løsner chucken fra boret, og du bør kunne skrue chucken fra boret ved hjælp af din hånd.

3.

Rens eventuelle snavs , fedt og snavs fra gevindspindlen med en klud, så den nye chuck skrues let på boret. Når chucken er skruet helt fast på gevindspindlen, skal du åbne kæberne på den nye chuck og montere chuckskruen ved hjælp af den passende Allennøgle.

Tapered Chucks

1.

Placer det aftagende værktøj til borekugleudtagning mellem bagenden af ​​chucken og spindelhuset på boret. Brug en hammer til at ramme bagsiden af ​​fjernelsesværktøjet for at adskille chucken fra boringen.

2.

Rengør snavs eller snavs fra borens koniske udgangsaksel. Træk kæberne tilbage til den nye chuck, så de ikke udsættes ud over spindellegemet.

3.

Placer den nye chuck over borens koniske udgangsaksel. Brug en gummibåt til at slå den nye chuck på borens koniske udgangsaksel, indtil chucken er fuldt presset på boret. Brug en lille blok af træ over chuck åbningen, hvis du bruger en konventionel hammer for at undgå skader på chucken.

De fleste håndboremaskiner, der sælges i dag, er udstyret med en chuck-type. Dette er især tilfældet, når det kommer til nøglefri chucks installeret på både AC-drevne øvelser og det trådløse sortiment. Nogle modeller har taper-fit chucks installeret, men denne type chuck installeret på en håndboremaskine er ualmindeligt. Se dokumentationen, der fulgte med din håndboremaskine, for at kontrollere, hvilken type chuck der er installeret, før du forsøger at fjerne den.

Anden Artikel

Photovoltaic Roofing Materials
Sådan beregnes hullestørrelsen for skruer
Sådan isoleres eksisterende slab
Typer af kælderkonstruktion
Sådan bruges baseboard Trim
Sådan installeres træ køkkenskabe
Sådan bygger du en betonblokmur uden cement
Sådan forbedres effektiviteten af ​​pejse
Florida Building Code for risers
Hvordan man laver flise i et hus
Farvede betoninstruktioner
Sådan stopper du luften under en dør
Sparsommelige ideer til dit køkken Remodel
Bosch Router Instruktioner
Bygningsvejledning til Vinyl Siding
Power Woodcarving Slibeværktøj
Billigste måde at ombygge et køkken
Hvad er OSB Wood?
Typer af skuffeskinner
Typer af træ køkkenskabe