Sådan tilføjes keramisk flise til en køkkenbord

Sådan tilføjes keramisk flise til en køkkenbord 

1.

Mål kabinetets top ved hjælp af et målebånd. Tilføj u0026 # xBE; tommer til målingerne for hvert overhæng på bordpladen. Overfør målingen på et ark med krydsfiner, ved hjælp af en blyant.

2.

Skær krydsfiner langs målene med en cirkelsav. Skru krydsfinerstykkerne på skabet med en skruetrækker og skruer.

3.

Overfør målingen fra krydsfiner til et ark med 'cementbackerboard' med brug af en blyant. Skær bagpladen ved at scorere den med en kniv og bryde den fra den anden side.

4.

Spred tinsætmørtel med en notet trowel til toppen af ​​krydsfiner. Placer cementbagpladen oven på mørtelen og skru den på plads med skruer af udvendig kvalitet og en skruetrækker. Dæk sømmen med glasfibernet-tape og en lille mængde tinsæt mørtel. Sømene skal være så glatte som muligt, når du er færdig. Lad bordpladerne tørre natten over.

5.

Læg keramikpladen oven på bordpladerne. Dette giver dig mulighed for at komme med et godt layout. Brug fliserne mellem fliserne. Når du har besluttet et layout, skal du markere en startlinie på cementbagpladen med en blyant.

6. Smør et lille lag tyndmørtel på cementbagpladen med den flade kant af den indhakkede trowel. Når tinsætet er glat og jævnt, skal du bruge den smalede kant af trowel'en til at fjerne overskydende mørtel.

7.

Tryk fliserne i tinsetmorteren, og placér en fliseafstand mellem hver flise. Brug en våd flis sav til at skære fliser efter behov. Lad bordpladen sidde for at tørre.

8.

Fjern flisens afstandsstykker.

9.

Spred fugemasse i flisen samlinger, ved hjælp af en fugemølleflyde. Fyld alle leddene på bordpladen. Efter at leddene er fulde, skal du fjerne fugen fra toppen af ​​fliserne med en fugtig fugemassage. Vent på, at fugten tørrer i 48 timer.

10.

Sæt fugemassen med en fugemasse.

Keramiske fliser er en billig og holdbar mulighed for en køkkenbord. Materialet vil holde op til fugt og spild. Foderpladerne i en keramisk fliserbord vil også holde op til madpletter, hvis de er forseglet med en fugemasse. Installation af keramiske fliser er inden for kapaciteter af boligejere med gør-det-selv færdigheder.

Anden Artikel

Billige badeværelse design ideer
Sådan bruger du en universalkonstruktion
Hvordan installerer jeg Providence Carpet?
Slate Tile Bathroom Ideas
Sådan installeres franske afløb i kælderen
Sådan konverteres 14 Micron til Mils
Hvordan man opbygger et røghus for at gøre jerky
Sådan laver du en hjemme bar ud af træ
Badeværelse Vanitiy Idéer
Instruktioner for Vinyl Siding
Sådan installeres en soapdish i flise
Hvordan er glasfiberisolering lavet?
Instruktioner for laserniveau
Hvordan man designer en bar tæller
Sådan konverteres AutoCAD 2008 til AutoCAD 2004
Hvordan male en Trex Deck
Gør det selv: Gulvvarme
Sådan Remodel et lille soveværelse
Badeværelse skifer ideer
Hvorfor er designprocessen vigtig?