Sådan sættes fliser omkring en pejs

Sådan sættes fliser omkring en pejs 

1.

Mål din pejs surround og skære bagpladen til at passe. Spred byggemidlet til den eksisterende pejs surround og sæt bundpladen på plads. Skru bundpladen ind i overfladen bagved ved hjælp af skruer, der passer til materialet (murskruer til mursten, metalskruer til metal). Dæk sømene mellem hvert stykke bagplade med 2-tommers gummibånd og dæk derefter med et lag varmebestandig tinsætmørtel. Spring over dette trin, hvis din eksisterende pejs surround er mursten i god stand.

2.

Spred heat-resistant tinset mortar på pejsen surround tæt på indersiden. Comb tinset med kanten af ​​en notched trowel. Tryk fliserne i tinsettet, ved hjælp af en lige kant for at holde dem lige. Placer fliserne mellem fliserne.

3.

Spred og kam tyndsæt og skub fliserne på plads, indtil hele pejsens surround er dækket. Kør 8d søm i bundpladen nær bunden for at understøtte den nederste række af fliser. Lad mørtel tørre natten over.

4.

Fjern afstandsstykkerne mellem fliserne. Spred varmebestandig fugemasse over fliserne med en fugemølleflaske, og tryk på fugemidlet mellem fliserne. Skraber overskydende fugemasse fra fliserne med kanten af ​​din fugemølleflåd.

5.

Tør fliserne af med en fugtig svamp, når fugemassen er begyndt at tørre. Saml fugen ved at køre hjørnet af en fugtig svamp langs hver fuglelinje, hvilket skaber en jævn dybde.

Tips og advarsler

 • Brug støjfliser omkring pejs åbning siden kantene vil blive udsat og bullnose fliser har en færdig kant. Hvis du bruger feltfliser, kan du rundt om kanten af ​​fliserne med gnidesten i stedet for at købe bullnosefliser.
 • En flise pejs surround kan forbedre udseendet af et helt rum. Jobbet ligner tegl på en væg, bortset fra at du bruger varmebestandig mørtel. Hvis din pejs er omgivet af mursten, kan du flise direkte over den eksisterende overflade. Men hvis mursten er i forfald eller din pejs omgiver er metal, skal du først installere backerboard og skabe en overflade, der er stærk nok til at understøtte fliser og mørtel.

  Anden Artikel

  Værktøj til Sheetrock
  Sådan bygger du en undergulv på en betonplade
  Hvordan installerer jeg støbefastgørelser?
  Asbest Floor Tile Identification
  Sådan formes en beton skorstensdæksel
  Typer af vinduer til et trærammehus
  Innovative Byggeværktøjer
  Beton ADA Ramp Specs
  Instruktioner til lægning af laminatgulve
  Sådan limes en solid bambusgulv
  Bambus Gulvbelægning u0026 Vand
  Gulvbelægning Gulvbelægning
  Flise pejs surround ideer
  Tømrerværktøj
  Tips til at flytte et køleskab
  Idéer om at tilføje andre materialer til en laminatbord, hvis længde er for kort
  Vandtæt Gulvmuligheder
  Sådan bruges Dremel Attachments
  Tile Ideer til et Vandfald Canopy Effekt i Brusen
  Typer af roterende trefasetransformere