Sådan installeres underlayment

Sådan installeres underlayment 

1.

Mål rummet med et målebånd for at bestemme antallet af underlaymentpaneler, du skal bruge. Underlag er normalt solgt i 4-til-4-tommers paneler, så hvis dit værelse måler 100 til 100 tommer har du brug for 25 paneler i hver retning. For at få det samlede antal, der er nødvendigt til gulvet, skal du multiplicere 25 til 25 for 625 samlede paneler, men da du ikke lægger dem i et tavlermønster, vil der være behov for ekstra paneler , hvilket gør 700 til et bedre tal for et 100-by-100 tommer værelse.

2.

Design dit underlay-layout. Ifølge Better Homes og Gardens må du ikke oprette et tavlerbræt, hvor fire brædder mødes i hjørnerne. I stedet skærer du nogle stykker underlag ned med en håndsav, så de alternative rækker af underlag ikke er direkte opstillet.

3.

Spik underlaget på plads med ringen negle og en hammer. Negle mellem 1 1/2 og 2 tommer skal være tilstrækkelige til at nå gennem underlaget og gulvet. Plads neglene hver 4. tommer rundt om underlaget på underlagsdesignet og hver 8. tommer i resten af ​​rummet.

4.

Klipp kantstykker af underlag med håndsaven hvis Underlagsmønsteret når ikke væggene. Brug underlaget allerede på plads som en vejledning til at skære et stykke underlag i den korrekte størrelse.

5.

Placer kanten af ​​underlaget på plads langs rummets omkreds . Nail underlaget på plads med en ringhalsespik hver 4. tommer.

6.

Hammer hele ringskinnen negle ned, så de ligger under overfladen af ​​underlaget , hvilket gør en lille indrykning. Fyld indrykkningerne med gulvkittet, lad kittet sidde, indtil det er tørt, og slip derefter ned, indtil gulvet er helt glat.

Underlag anvendes under alle typer gulve, herunder tæppe, linoleum og hårdttræ, for at skabe en flad overflade til gulvinstallationer. Korrekt installeret underlag forhindrer fælles gulvbelastningsproblemer som forvridning eller revner af træ eller linoleum. Hvis du vil installere dit eget gulv, kan du også installere dit eget underlag.

Anden Artikel

Hvad er hårdheden af ​​bambus gulve?
Sådan sætter du sidespor på et skur
Kælderen Remodel Checklist
Sådan Stain Mexican Flise
Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ
Sådan Refinish Wood Interior Døre
Ideer til tagbøjning på en veranda
Sådan håndteres og snedkerarbejde
Fjernelse af linoleumlim fra hårdttræ
Sådan bor et glasvindue
Hvordan man forsegler en epoxy gulv
Små Badeværelse Gulv Ideer
Sådan fjerner du en bordplade
Arkitektonisk Shingle Information
Hvordan man opbygger et hus i U.K.
Formålet med et Silt Fence
Sådan installeres Drænfliser omkring et fundament
Omkostningerne ved Beton vs Marmor bordplader
Sådan installeres Badeværelse Beadboard
Sådan laver du en hjemme bar ud af træ