Sådan installeres marmor bordplader

Sådan installeres marmor bordplader 

1.

Brug en palmsander til at sænke bordpladen, og tag glans eller glans ud.

2.

Opdel bordpladen i halvdelen med en linje gennem midten, fra forsiden til bagsiden, ved hjælp af tømrerens firkant og blyant. Tag linjen helt ned over fronten af ​​bordpladen.

3.

Skær marmorfliser til bredden af ​​bordets forkant, skære nok af dem til at spænde det helt. Sikre dem ved at sprede morter over kanten med en notet trowel og derefter sætte fliserne på plads, begyndende ved midten og arbejde til siderne. Sæt afstandsstykker imellem fliserne.

4. Skær fliserne ved kanterne ved behov med en våd sav. Kør fliserne gennem den lodrette roterende savblad langsomt , holder hænderne klare over knivene.

Påfør mørtel over hele toppen af ​​tælleren. Læg marmorfliser i en række langs fronten, begyndende ved mellemlinjen og arbejder mod siderne. Forkanten af ​​fliserne skal danne en majs er med ansigtet af de lodrette fliser, som du hang først.

6.

Fliser hele bordpladen, der arbejder tilbage fra forreste række i et gitter. Sæt afstandsstykker mellem dem alle. Klip fliserne på kanterne på en våd sav.

7.

Lad mørtel tørre i en dag. Træk afstandsstykkerne ud.

Hæld fliserne, spred fugten over overfladen med en fugemølleflåd og form den ind i rummene. Brug en dæmpet svamp til at tørre overskydende fugemasse af.

Tips og advarsler

 • Brug øjenbeskyttelse, når du skærer marmorfliserne.
 • En marmor fliser bordplade er en af ​​de fineste belægninger, du kan bruge i køkkenet. Du kan installere marmorfliser over en hvilken som helst solid, afskærmet bordplade med den rigtige forberedelse. At lægge fliserne ligner installation af keramiske fliser, bortset fra at marmor er vanskeligere at skære, hvilket kræver en våd sav.

  Anden Artikel

  DIY Dørstøbning
  Hvordan man opbygger et ophængt loft
  Små Badeværelse Gulv Ideer
  Sådan Wire en anden Breaker Box
  Metalværktøj
  Sådan fjernes beslaglagte skruer
  Sådan installeres cementplader
  Hardboard Fordele
  Wet Saw Instruktioner
  Sådan trimmer du hjørneblokke
  Tilslutning af to støbekroner
  Sådan installeres en betonbord
  Sådan bruges en skrue pistol
  Hvordan virker en klimakontrolbetingelse?
  Konstruktion Collaboration Tools
  Sådan skærer du kanalen med en saksave
  Wood Siding Idéer
  Tips om aluminiumskæring
  Sådan arbejder du sikkert med asbest
  Sådan installeres lommedøre til nybyggeri