Sådan installeres Engineered Gulvbelægning på Beton

Sådan installeres Engineered Gulvbelægning på Beton 

Forberedelse

1.

Pak den nye gulv inde i huset og lad den akklimatisere temperatur og fugtighed i mindst tre til fire dage før installationen. Må ikke opbevares i en garage eller ud af døren.

2.

Fjern støbt bundstøbning med en prydstang og skraber af træ, idet du er forsigtig med ikke at beskadige støbningen eller væggen. Sæt den til side for genbrug.

3.

Fjern tæpper, hvis de er til stede, og rengør den betonede beton, der er tilbage af klæbebåndene. Fjern eventuelt lim med skraber og opløsningsmiddel.

4. Trim bunden af ​​dørformning, om nødvendigt, så der er plads til, at det nye gulv passer under. Dette kræver en speciel håndsås kaldet en jambsag.

5.

Fyld pits og lave pletter med en cementbaseret nivelleringsforbindelse i overensstemmelse med pakkens anvisninger. Høje pletter kan fjernes med en slibende mursten og albuefedt eller en båndslibemaskine med grovkorn sandpapir. Eventuelle uregelmæssigheder i betonoverfladen bliver mere synlige, når de er dækket af gulvbelægning.

6.

Rengør overfladen forsigtigt og fjern alt snavs og støv. Snavs og fugt vil reducere klæbemidlets effektivitet.

Første gulvbelægning

1.

Begynd at lægge gulv langs rumets længste ydervæg. passe et stykke af brædder langs væggen, hvilket giver plads på 1/2-tommer i hver ende. Hvis det sidste stykke er mindre end 10 cm langt, start kurset med halvpension.

2.

Spred et klæbelag langs væggen efter fabrikantens anvisninger. Placer en linje med 1/2-inch afstandsstykker lavet af skrot træ langs væggen: Dette mellemrum vil gøre det muligt for hele gulvet at udvide uden at ramme væg og buckling. Placer den første kurs af plader, tunge side ud, fast i klæbemidlet og støt enderne tæt sammen.

3.

Brug en lang glide mod tunkanten for at justere pladerne . Klæbemidlet vil tillade dem at glide for at justere. Når du er korrekt justeret, skal du bruge brads eller sprøde stålkværn (hovedløse negle) for at få neglepladerne til betonen og placere negle inden for en tomme af væggen. Kontroller justeringen jævnligt.

Fortsæt med gulvbelægning

1.

Tilføj efterfølgende kurser til gulvet, spred klæbemiddel efter behov. Vedligehold et halvt mellemrum mellem kursets ender og væggen for at tillade ekspansion.

2.

Brug en hegn og et skrot af gulvet for at tætte de nye plader tæt mod dem, der allerede er installeret. Engineered gulve har tunge og rille leddene ombord; sørg for at disse er stramme også. Pladsfuger i tilstødende kurser mindst en fod fra hinanden.

Træk en streng eller kridtlinie over gulvet hvert par kurser for at sikre, at forkanten forbliver så lige som muligt .

Brug en 100-pund rulle (tilgængelig på leje- og gulvbutikker) til at trykke flere kurser af nyligt lagt gulv fast i klæbemidlet. Når man går på gulvet flere gange, vil det også fungere, men pas på ikke at spore klæbemiddel på finish.

Sidste gulvflise

1.

Mål plads til rådighed for det sidste gulvbelægning, og trækker det nødvendige halvtimers ekspansionsrum fra bredden.

2.

Rip gulvbrædderne til den rigtige bredde med en bordsav. Sørg for at rive af tunkanten.

3.

Sæt tavlerne på plads og luk dem mod det foregående kursus med en trækstang. Brug rullen eller gå gulvet for at trykke let ind i klæbemidlet.

Afslutning

1.

Dæk alle udsatte kanter med matchende mitered trim, der er tilgængelig fra fabrikant. Installer en T-strimmel eller tærskel for at udfylde huller ved døre eller mellem rum.

2.

Fjern afstandsstykker og indstil stængerne eller afbryd spidserne i første stykke af plader. Fyld sømhuller med matchende træfyldstof.

3.

Geninstaller grundpladerne og baseskoen eller installer ny støbning for at dække ekspansionsgabene.

Tips og advarsler

 • Flydende gulve er en bedre mulighed end limet gulvbelægning, hvis gulvet kan blive vådt, såsom en installation i kælderen eller køkkenet.
 • Følg installationsvejledningen, der følger med gulvet.
 • Hold flere kasser gulve åbne når som helst, og træk pladerne fra dem tilfældigt. Dette blander brædder med lidt anden farve og tekstur i stedet for at placere dem i en klynge.
 • Hold det rene gulv så rent som muligt hele tiden. Skær træet i et andet rum og pas på ikke at spore savsmuld på betonggulvet.
 • Følg klæbemiddelfabrikantens anvisninger med særlig vægt på ventilation af giftige dampe.
 • Følg Alle sikkerhedsforanstaltninger ved brug af elværktøjer, herunder brug af sikkerhedsbriller.
 • Hold opløsningsmiddel i nærheden for at fjerne lim af hænder og plader med det samme. Lad ikke klæbemiddel tørre på gulvets færdige overflader.
 • Selvom væg-til-væg tæppe stadig findes i de fleste huse, beslutter mange boligejere at fjerne tæppe i levende områder og erstatte det med konstrueret træ. Består af tynde lag af færdig træ limet til billigere bagside, konstrueret eller lamineret træ er tilgængelig i en bred vifte af træarter og finish. Konstrueret træ er designet til at blive installeret af boligejere, fra sin tætte tunge-og-rille-design til en række attraktive og holdbare færdige overflader til rådighed.

  Et konstrueret trægulv kan påføres på ethvert niveau, fast overflade. Når det er korrekt forberedt, giver en betonplade en fremragende base.

  Anden Artikel

  Billige bordplader Ideer
  Sådan Skær Birch Plywood
  Sådan udskiftes glidende brusedøre
  Cedar Wood Beskrivelse
  Sådan installeres hardware på trædøre
  Typer af Railroad Hammers
  Sådan påføres Vinyl Tile Over Ceramic Tile
  Sådan udskiftes Cedar Siding
  Sådan fjerner du teksturer fra malede vægge
  Ideer til en to-bil garage
  Sådan installeres et skjult hængsel på en skabsdør
  Alternative brændstofkilder til boliger
  Sådan installeres metal døre
  Sådan hænger du en ny indendørs hovede dør
  Sådan installeres Wicanders Cork Gulvbelægning
  Kælder Toilet Valg
  Sådan Reduceres Varmetab fra en Stålbygning
  Hvad er meningen med Sikkens?
  Omkostningerne ved Beton vs Marmor bordplader
  Sådan indsættes pejs døre