Sådan farve og farve Cedar Siding

Sådan farve og farve Cedar Siding



 

1.

Forbered sidesporingen. Fjern gammel maling, skimmel, snavs, olie eller andre overfladeforurenende stoffer. Nyt, rent, glat træ kræver lidt forberedelse udover scuff-slibning med 50- til 60-grid sandpapir. Scuff slibning sliber for hånd for at fjerne mindre ufuldkommenheder, eller for at åbne trækornet til farvning. Nyt træ tilbage til elementerne i to uger eller mere kan være nødvendigt at skure, børste eller vaske. Fjern maling og skimmelsvamp fra ældre sidespor ved trykvask med en mild vaskemiddelopløsning: u0026 # xBD; kopvaskemiddel pr. gallon vand. Hvis der er skimmel eller meldug farvning, tilføj u0026 # xBD; kop blegemiddel. Våd sandblæsning er en anden mulighed for at fjerne pletter fra cedertræning.

Påfør et lag vandafvisende konserveringsmiddel til ny, blød cedertræ, restaureret blød cedertræ eller ceder, der tidligere er behandlet med samme produkt. Påfør vandafvisende konserveringsmiddel med en rulle, en børste eller en sprøjte. Følg producentens anvisninger vedrørende tørretid. Opløsningsmidlet i konserveringsmidlet skal have tid til at fordampe, inden primerlaget påføres.

3.

Påfør en primerblokerende primer. pels udgør en base til overtræk at klæbe på. Påfør primer med en rulle, børste eller sprøjter. Når det meste af pletten er absorberet, brug en tør børste eller klud til at tørre overskuddet af.

4 .

Vælg og anvend din plet. Pletter kommer i et stort udvalg af farver og i halv gennemsigtig og solid dækning. Solid dækning er som maling, der dækker trækornet. gør det muligt for kornet at vise igennem. Påfør plet med en rulle, børste eller sprøjte. Hvis du skal anvende to frakker, skal du kontrollere producentens instruktioner om hærdningstiden.

Tips og advarsler

 • Trykvask og vådt sandblæsning kan beskadige træ. Følg anvisningerne for korrekt brug af dette udstyr.
 • Køb eller lej trykvaskere i hardware- eller boligforbedringsbutikker. Lej sandblæsere, hvor der er kommercielt udstyr til rådighed. Køb våde sandblasterpakker, som giver dig mulighed for at bruge din trykvaskemaskine som vådt sandblaster, i boliger til forbedring af hjemmet.
 • Trykskiver og vådt sandblæsere kan forårsage alvorlig skade på øjnene. Sprøjtemaling er farlig for øjne og lunger. Brug en maske og sikkerhedsbriller.
 • Du kan plette og beskytte cedertræning ved at anvende de rigtige produkter på den rigtige måde. Vandafvisende konserveringsmidler, primere og pletter af god kvalitet skønner og beskytter træet. I modsætning til maling tillader pletter sæsonudvidelsen og kontrakten af ​​træet uden afskalning eller revner. Hent alle de produkter, der er nødvendige for dette projekt på en hardwarebutik eller den lokale boligforbedringsbutik.

  Anden Artikel

  DIY PEX klemmer
  Sådan Remodel en pejs mantel
  Typer af House Wrap
  Typer af dørklokker
  Sådan kantes gulvfliser
  Sådan lægger du trægulv parallelt med et gulvbundt
  Sådan sammenligner du energibedrifter i Houston, Texas
  Sådan installeres bambus trægulve
  Linoleum Styles
  Indvendige Dør Casing Idéer
  Sådan laver du store fliser
  Sådan dækker mursten med flise
  DIY Garage Design
  Sådan Rengør Polyurethanskum Off Tooling
  Sådan klippes og installeres Vinduet Trim
  Hvordan man laver laminerede gulve
  Sådan installeres offset diagonale fliser
  Sådan installeres Elfa Shelving
  Sådan installeres et skjult hængsel på en skabsdør
  Loftet Trappe Installation Over Joists