Sådan Wire et brusebad lys

Sådan Wire et brusebad lys 

1.

Find strømforsyningen til badeværelset i din afbryderkasse og sluk for strømmen. Når du arbejder med elektriske ledninger, er den sikreste måde at forhindre elektrisk stød på at slukke for strømmen, der løber gennem linjerne.

2.

Stå i dit brusebad og brug et bånd måle for at finde midten af ​​dit brusebadloft, hvor du vil installere bruserlyset. Bør et lille pilothul i midten af ​​loftet ved hjælp af en lille borekrone, og tag derefter op til loftet. Find det pilothul, du har boret, og placer bruserens lys, så pilothullet er i midten af ​​dåsen. Spor rundt om kanten af ​​lyset og skær derefter gipsvæggen langs din sporede linje ved hjælp af en kniv. Fjern den del af loftet og slip dåsbadslampen i sin position. Fastgør lampen på plads ved at fastgøre beslagene på lysarmaturet til de tilstødende loftbjælker.

3.

Tag et Romex-kabel og kør det fra det sted, hvor du installerede forsænket Bruser lys i loftet til det sted, hvor du vil installere din lysdåser el-boks. Mange foretrækker lyskontakten, så lyset er adskilt fra den eksisterende switch og på et sted tæt på bruseren. Du kan dog placere lysknappen på ethvert sted, du ønsker.

4.

Tilslut ledningerne inde i Romex-kablet til din lyskontakt. Den sorte wire inde i Romex-kablet er din varme ledning, og den forbinder den sorte ledning inde i lyskontakten. Par de to ledninger sammen, indsæt dem sammen i en trådmøtrik og drej trådmøtriet med uret for at forbinde ledningerne sammen. Brug den samme teknik, tilslut de to hvide ledninger sammen, hvilke er de neutrale ledninger med trådmøtrikker.

5.

Sæt den grønne ledning inde i Romex-kablet, hvilket er jordledning. Sæt den grønne tråd om den grønne skrue inde i din lyskontakt, og stram skruen for at holde jordledningen på plads.

6.

Brug de medfølgende skruer til at skrue lyskontakten i el-kassen, og installer derefter ansigtspladen.

7.

Få adgang til det forsænkede bruserlys i loftet for at forbinde ledningerne der. Tilslut den sorte hot wire fra Romex-kablet til den sorte hot wire i din lysarmatur ved hjælp af trådmøtrikker, og tilslut derefter den hvide ledning fra Romex-kablet til den hvide ledning i dit lysarmatur sammen. I stedet for at forbinde den grønne Romx-kabeldiameter til en grøn skrue skal du tilslutte den til den grønne ledning i lysarmaturen ved hjælp af ledningsnøtter til en sikker jordforbindelse.

8.

Tilføj en pære i lysarmaturet, tænd for strømafbryderen, der leverer strøm til din lysarmatur og tænd lyskontakten for at bruge dit nye lys.

Tips og advarsler

 • Hvis du vil installere en ny lyskontakt til dit indbyggede bruselampe, skal du sørge for, at du har en strømkilde til den lysafbryder.
 • Selvom du har et godt oplyst badeværelse, kan en selvstændig bruser virke mørk på grund af det lille område omgivet af vægge. Den bedste måde at tage sig af dette problem er at binde et forsænket bruserlys direkte over dit brusebad. Hvis du har erfaring med elektriske ledninger, kan du forvente at afslutte din lysinstallation på en eftermiddag. Bruse lys ledninger bundet i din lyskontakt betyder med en flip af en switch, du har ikke længere et mørkt brusebad.

  Anden Artikel

  Sådan skæres mursten til en pejs
  Sådan tegner du et brusebad billigt
  Udvendige farve ideer til fabrikeret hjem
  Brusekabletter
  Sådan borer du gennem glasblokke
  Køkkenventilation
  Home Insulation Regulations
  Pejs Insert installationsvejledning
  Instruktioner til fjernelse af keramiske fliser
  Sådan skiftes pejs i en brændeovn
  Sådan ændres indbyggede lys
  Sådan bygger du bordplader ud af Cedar Wood
  Sådan installeres helvedesild hurtigt
  Stucco Home Styles
  DIY: Casement Windows
  Sådan Sprayer Gips Tekstur Med En Luftfri Sprøjter
  Værktøjer, der bruges til at skære klipplader laminat gulvbrædder
  Hjemmelavet Geodesic Dome
  Sådan installeres Press u0026 Stick Tile
  Hvordan man opbygger opbevaring i et garageloft