Sådan Refinish en Beton Porch

Sådan Refinish en Beton Porch 

1.

Kjole i tøj, der beskytter din hud mod betonpletter. Våd beton kan brænde kød. Sæt på handsker, plastikbriller og en papirmask.

2.

Afbryd eventuelle store, hakkede betonstykker fra verandaen med en kold mejsel og slædehammer, og brug derefter redskaberne til at skære V figurer ind i verandaens vertikale flader, så den nye beton har en tekstur, på hvilken den kan klæbe. Skrub en stiv børste over huller og revner i verandaen for at fjerne små stykker beton og støv. Sprøj verandaen grundigt ned med en haveslange, og vent derefter 2 dage for betonen til at tørre helt.

3.

Klem silikoniseret latex caulk i eventuelle revner. Fyld hver knæk, indtil den er lidt overstrømmet, og spred caulken langs overfladen med din håndskruet finger. Brug en putty kniv til at glatte og flade overfladen af ​​caulk, og fjern derefter overskydende med knivens kant.

4. Brug en metalfolie til at påføre en tynd, 3/8-tommer tykkere senere vinylbetonplaster indenfor og omkring huller og skilte i betong på verandaen. Vent 2 timer, mens dette lag blødgøres, og udfyld resten af ​​de beskadigede områder med betonplaster, indtil de er i niveau med betonen omkring dem. Glat overfladen af ​​pletterne med trowel, brug kanten af ​​trowel til at skrabe væk overskydende patch produkt og lade patches tørre i 24 timer.

5.

Med en ren trowel anbringes et tyndt lag af tilberedt beton over hele verandaens overflade. Vent 2 timer og påfør derefter et andet lag beton. Glat og niveau overfladen med trowelets overflade og flyd derefter betonen, indtil du er tilfreds med udseendet.

6. Tag verandaen med en stor plastiktappe eller flere tarps. Lad tarpsne være på plads i 7 dage, og træk dem tilbage en gang om dagen for let at sprøjte betonen med vand fra en haveslange. Når de 7 dage er op, skal du fjerne tarps.

Tips og advarsler

 • Påfør 2 lag murerforseglingsmiddel til din resurfaced veranda for at forhindre fremtidige skader. Lad tætningsmidlet tørre helt inden brug af verandaen.
 • Vi har alle set smukke boliger med betongportaler, der falder fra hinanden. Uanset hvor moderne eller velplejede huset er, smuldrer porches, fortove og indkørsler kan de få dem til at virke gamle og uvedlige. være en fare for husejere og deres gæster. Altid have skader på permanente husstrukturer undersøgt, inden der foretages reparationer for at sikre, at det ikke er tegn på et stort fundamentalt problem, der kræver ekspertrenovering.

  Anden Artikel

  Typer af energibesparende lyspærer
  Sådan fjernes Windows Hardware
  Sådan skæres med en sammensat mitsave
  DIY Betonreparationer
  Billige gør-det-selv ideer til badeværelse remodeling
  Sådan installeres stiv skorstensliner
  Hvordan man laver lydabsorberende paneler
  DIY Underlayment
  Hvordan man laver travertinfliser
  Sådan bruges en statisk momentmåler
  Offentlige tilskud til solinstallationer
  Typer af hulvægsisolering
  Sådan Skærer En Stucco Wall
  DIY loftet gulvbelægning
  Sådan betjenes en skærebrænder
  Hvad er valnødfiner?
  Badeværelse remodel designe ideer
  Sådan ændres bladet på en mitsave
  Sådan vælges den bedste type træ gulvbelægning
  Hvordan man opbygger dine egne træhylder