Power Woodworking Værktøj

Power Woodworking Værktøj  For mange år siden var de fleste træbearbejdsværktøjer manuelt og skulle betjenes manuelt. I dag giver kraftværktøj til træbearbejdning arbejdet hurtigere og mere effektivt. Der er hundreder af kraftværktøj til træbearbejdning at vælge imellem, men listen kan slankes ned til de mest almindelige i brug.

Bordsag

Effektbordssaven kommer i flere sorter. Et sådant er butiksbordssaven, der er monteret på en fast base, der forbliver i et stationært punkt. Saven kan enten være en 110 eller 220 volt sav - dette påvirker vægstikket og strømstyrken på drevmotoren - men vil have et 7 1/4-tommers blad, som kan hæves, sænkes eller endda vippes til en 45- graden vinkel.

Den anden type bordsave er den bærbare bordsav. Det har ingen base og kan hurtigt oprettes på ethvert jobsite. De fleste bærbare bordsave har de samme muligheder som en stationær butiksbordsave, men med en undtagelse: motoren er næsten altid 110 volt.

Cirkelsave

Den kraftcirkelsave håndterer en 7 1/4-tommer sav blad og er mobil. Det er håndholdt og giver dig mulighed for at rive eller krydse alle træmaterialer. Denne type sav er mest almindelig på byggepladser, hvor der udføres træarbejde. Den cirkelsag er udstyret med en bladsikring og er altid drevet af 110 volt elektricitet.

Jigsaw

Strømjigsaven er lavet til at skære stramme cirkler og hjørner i træbearbejdningsprojekter. De fleste jigsave har en halv tommer blad på savbladet, der svinger hurtigt og hurtigt ned for at skære gennem træmaterialerne.

Power Drill

Den elektriske boremaskine gør det muligt at bore forskellige huller fra 1/8 tomme til 1 inch i diameter. De fleste øvelser er variable i hastighed - sædvanligvis to hastigheder - og nogle har også hammerboring, der gør det muligt at bore i beton.

Gensidigt sav

Gensidigt sav anvendes hovedsagelig ved trænedrivning. Den kan håndtere fleksible træskæreblade, der er op til 16 tommer lange. Bladene er 1 tommer brede og 1/4 tommer tykke. Saven selv er ca. 16 tommer lang og kører ud af 110 volt.

Anden Artikel

Sådan installeres Lim-Down Engineered Gulvbelægning
Sådan Bestiller Vinyl Siding
Sådan installeres Press u0026 Stick Tile
Sådan installeres nye hårdttræ gulve
Sådan installeres køkken tællere
Sådan skæres glasflise med en vådsave
Hvordan man laver klik og lås trægulve
Sådan installeres Vinyl Siding på dit hus
Billigste måde at bygge et hus på
Fordelene ved at opbygge dit eget hjem
Sådan installeres bambus trægulve
Sådan Remodel Små soveværelser
Materialer til at opbygge en gårdhave
Bygningskoden for en håndlisters størrelse i Florida
Sådan laver du en hjemme bar ud af træ
Sådan installeres spansk flise
Hvilken slags mørtel bruges til at installere glasflise?
Træ Countertop Edging
Design stil ideer til et toscansk tema
Hjemmelavet Geodesic Dome