Palm Sander Sikkerhed

Palm Sander Sikkerhed 

Funktion

Fordelen ved en palmsander over andre sandere er, at denne type sander fjerner kun en lille del af træoverfladen ad gangen. Denne funktion giver dig mulighed for at færdiggøre en endelig glat slibning efter brug af en mere slibende sliber.

Funktioner

Funktionerne i en palmsander inkluderer støvopsamlingsposen, som er placeret på bagsiden af ​​sanderen. Posen hjælper med at styre mængden af ​​luftbåret støv, der udsendes under slibning. Der er klip på hver side af slibepuden for at holde sandpapiret på plads. Slibepuden er på bunden af ​​sanderen. En strømknap er placeret på forsiden af ​​sanderen tæt på toppen, og en netledning er fastgjort på bagsiden.

Hørelse

Øre skal beskyttes, når der anvendes nogen slags sander. Støjniveauer på 85 dB eller derover vil forårsage høreskader, når de udsættes for det i længere perioder. Brug ørepropper for at forhindre høretab.

Stødfare

Strømværktøjer af enhver art udgør en risiko for stød, når de ikke anvendes korrekt. Elektriske ledninger skal holdes i god stand uden udsatte ledninger. Brug en forlængerledning, der er beregnet til udendørs brug, når du bruger håndfladskæreren udenfor. Udendørs forlængerledninger er godt isolerede og giver mere beskyttelse mod fugt. Hold altid sanderen væk fra vandkilder. Elektrisk stød og død kan forekomme, hvis der foretages direkte kontakt med sanderen, vandet og din krop.

Brandfare

Brug aldrig en håndflader i nærheden af ​​brændstofkilder eller åben ild. Den enkle handling at tilslutte sanderen kan skabe en gnist ved stikkontakten og forårsage brændstof til at eksplodere. Fint træpartikler fra slibning er yderst brandfarlige og brænder ved kontakt med åben ild.

Generel sikkerhed

Beskyt øjnene og åndedrætssystemet ved altid at have sikkerhedsbriller og en støvmaske. Fint partikler af træstøv kan blæste i dine øjne, især når du sliber udenfor, og træstøv er kendt for at forårsage øvre luftveje ved indånding i længere tid. Brug korte ærmer eller ærmer, der ikke er i stand til at blive indviklet i slibepuden. Brug aldrig slips eller halskæde, når du bruger en håndfladder. Det kan blive indviklet i slibepuden og forårsage mulig kvælning. Palm sanders styres af din hånd. En palmsander har et firkantet hoved, der svinger lidt tusindvis af gange lidt. Det er ikke det samme som en tilfældig kredsløbssander, selv om begge sanders holdes på samme måde, og bevægelsen styres på samme måde. Sikkerhed tænkes ikke ofte, når man bruger denne type sander på grund af sin lille størrelse og den kendsgerning, at den ikke anses for at være en kraftig sander af dem der bruger den.

Anden Artikel

Liste over hardware, der er nødvendigt for en Murphy-seng
Forskellige typer af stålstrukturer
Sådan vælges et køkkenhaner
Billigste måde at bygge et hus på
Sådan installeres Formica
Sådan trimmer du hjørneblokke
Sådan lægger du vinylvinduer på cement
DIY skiferflise
Installationsanvisninger til loftslys
Cute Kids Bedroom Ideas
Hvordan man opbygger et hus i U.K.
Sådan bygger du en undergulv på en betonplade
Sådan male Oak Trim
Sådan renoveres Formica bordplader
Sådan installeres solenergi i et hus
Sådan installeres en Split Jamb Interior Door
Sådan: Rørskærer
Sådan installeres laminatark over eksisterende bordplade
Hvordan man laver nyt trægulv over gamle trægulve
Plastering Værktøj u0026 Udstyr