Marmorbruser Ideer

Marmorbruser Ideer  Marmor er en slags sten dannet af kalksten. Fælles i skulpturer, er det også meget populært i køkkener og badeværelser. Hvis du elsker marmors udseende og overvejer det til brug i dit brusebad, skal du være opmærksom på, at det er et vedligeholdelsesmateriale, fordi mineralforekomster fra vandet kan opbygge sammen med sæbeskum. Med det i tankerne er der en række marmorbruser ideer at overveje.

Marmor indgang

Du kan stadig få fordel af at nyde marmorens udseende omkring dit brusebad uden at håndtere det høje niveau af vedligeholdelse for at holde den er ren og fri for mineralforekomster og opbygning. I stedet for at bruge marmor i brusebadet, hvis du har en, der er indbygget i væggen, skal du lave en stor marmorbue til at brænde brusen og dørene. På begge sider skal du placere høje, marmoriske søjler. Dette vil give dit badeværelse og brusebad et græsk look.

Walk-In Shower

Byg et brusebad og brug marmorfliser til vægge, gulv og loft. Indenfor bruseren skal du opbygge en forsænket hylde til shampoo og andre badprodukter, der skal opbevares. Placer en bænk i hjørnet for at sidde eller som et sted for kvinder at hvile et ben under barberingen. Tile bænken med marmor også. Brug klare, glasdøre og sølvhardware til håndtag og brusebad.

Regndusch

Til et brusebad, der er sikker på at få fat i opmærksomheden for sin særprægede stil, skal du installere et regnbruser omgivet af marmorvægge. regnbruser, vand strømmer ovenfra, ud af et stort bruserhoved på loftet, hvilket begrænser mængden af ​​spray, så døre og gardiner anvendes ofte ikke. Under regnbruserne installeres et cirkulært badekar. Byg en platform omkring den med trin fører til gulvniveau. Dæk platformen, trin og omgivende vægge med marmorfliser.

Anden Artikel

Sådan grout en badeværelse brusebad
Sådan installeres en flise medaljon
Sådan Lay Stone Floor Tile
Sådan udskiftes Vinyl Siding With Wood
Sådan installeres et Wainscoting Panel Sheet
Bygge hyller i min garage
Sådan installeres brusebadets vægpaneler
DIY Bruserflise
Hvilken slags dæk tilføjer værdi til dit hjem?
Udskiftningsindstillinger for bordplade
Sådan måles udendørs døre
Hvad er involveret i udskiftning af køkkenskabe?
Sådan skæres plexiglasark til størrelse
Sådan fjerner du maling fra træ uden kemikalier
Sådan Tile Omkring Toliet
Sådan udskiftes en vaskemaskine i et toilet
Sådan repareres et gulv og geninstalleres tæppet
Badeværelse Vanitiy Idéer
Sådan Skær Miters i Crown Molding
DIY Garderobeskabe