Måder at male køkkenskabe

Måder at male køkkenskabe  Køkkenskabe kan være dyre at erstatte, især hvis du skal have skræddersyede skabe lavet til at passe til dit køkken. I stedet for at udskifte dine frysere bør du overveje at give dem et nyt udseende med forskellige måder at male køkkenskabe på. Med et nyt lag maling og nyt kabinet hardware kan du have skabe, der ser helt nye ud og giver værdi til dit køkken.

Primer og maling

For at male dine køkkenskabe er det bedst at fjerne dørene fra dine skabe og så være parat til at gøre en masse slibning. Dine køkkenskabe er mere end sandsynligt dækket af en plet, der beskytter dem mod ting som fedt og kogende vand. For at tillade maling at holde fast i dine frysere, skal du sand dem og derefter påføre en eller to lag primer. Brug ru sandpapir til at starte, og sand derefter endnu en gang med fint sandpapir for at give dine kabinetter et blødt udseende. Brug ikke en strømslibemaskine, da nogle af dine kabinetter er tynde, og en strømslibemaskine kan skade.

Refacing

Ifølge Bob Vila betyder refacing køkkenskabe udskiftning af dørene og dækker den eksisterende ramme med træ matcher de nye døre. Du ville reface dine skabe, hvis du i øjeblikket har kabinetter farvet en meget mørk farve og du vil have lysere farvede frysere som et færdigt produkt. Du kan prøve at lægge pels primer på din plet, men du kan ikke få det endelige udseende, du vil have. Du kan bruge de eksisterende døre som skabeloner til at lave de nye døre, installere nyt kabinets hardware, dække kabinettrammerne med det samme træ, du har lavet dørene sammen med, og far dem derefter den farve du ønsker.

Glasering

Til glasur dine køkkenskabe, du vil tilføje den farvemaling du gerne vil bruge på dine skabe til en glasvæske. Ifølge Ask The Decorator vil en glasvæske hjælpe med at de mørkere farver skiller sig ud mere på dine frysere. Det tilføjer også et beskyttende, blankt lag til dine skabe, som pletter og maling ikke har. Når du bruger glasur, har det tendens til at tørre langsommere end maling. Slutresultatet er et antikke udseende, som kan være hjørnestenen i dit nye køkkendesign. Sørg for at strippe og prale dine skabe før du anvender blandingen af ​​glasur og maling.

Anden Artikel

Mobile Home Parks nær Gainesville, Texas
Typer af motorer til elevatorer
Sådan installeres selvklæbende flise
DIY cykel opbevaring rack
Sådan konverteres AutoCAD 2008 til AutoCAD 2004
DIY Reparer et ridser på et trægulv
Hvordan man opbygger melaminhylder
Sådan Skær Granit Gulvflise
Sådan Lim Tile
Sådan Tør Cherry Timber
Ceiling Texture Ideas
Træ Countertop Installation Tips
Sådan finder du ledige boliger til salg i San Diego
Sådan ødelægger du glasfiber
Værktøjer til mærkning og måling
Hvordan man opbygger en katedral loft
Sådan Tile Omkring Toliet
Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ
Hvordan man laver kælderhyller
Sådan Lim Plexiglas eller Lexan Med 3M