Konstruktion Laserværktøjer

Konstruktion Laserværktøjer  Byggeri er en industri, der har haft gavn af laserværktøjer. De har accelereret arbejdspladsen og gjort det mere præcist første gang. De har elimineret arbejdstimer ved opstilling af udgravningsoperationer og konkret placering. Indenfor har de gjort montering af materialer mere præcise og hurtigere.

Laserniveauer

Konstruktionslasere, der håndterer udjævningsopgaver, håndterer nu også graderingsopgaver og vertikale tilpasningsopgaver. På deres enkleste måde lyser laserniveauerne et niveau lys på en væg, så du kan justere billedrammer eller toppe af kabinetter, mens du installerer dem. Laserniveauer bliver mere komplekse, når de bidrager til at etablere den endelige klasse for en byggepude, eller de viser præcis placering af beton. Indstilling af en række af ankerbolte til perfekt lodret eller justering af ophængende vægge bruger de vertikale justeringsevner af laserniveauer.

Dotlasere placerer en prikk eller flere prikker på en overflade, som du bruger som reference point. Laserlinjegeneratorer sender en lysstråle i en eller to retninger, mens roterende laserniveauer sender lysstrålen helt rundt i rummet. Lyset fra disse lasere er kun synligt indendørs. Laserniveauer til udendørs brug anvender en infrarød stråle af lys, der næppe er synlig af det menneskelige øje og påvirkes mindre af atmosfæriske forhold.

Maskinkontrollasere

Backhoes, bulldozere og andet jordbearbejdningsudstyr bruger lasere til indstilling maskinbladene og spande i den nøjagtige vinkel og hældning, der er nødvendige for at udføre arbejdet. Den lysgenererende del af denne lasertype kaldes fyret. Det er opstillet en afstand fra, hvor udstyret skal fungere og justeres til den ønskede højde af finishskæringen og fyld arbejde. Udstyrsoperatøren lægger modtageren på bladet eller spanden, og justerer det også for det færdige arbejde. Når operatøren bevæger bladet eller spanden, modtager han et bip, der fortæller ham, når det er rettet på det rigtige sted. Udstyrsoperatørerne behøver ikke længere at læse karakterindstillinger og skal omarbejde arbejde, fordi alt for meget eller for lidt materiale er fjernet, er en ting fra fortiden.

3D-laserscannere

Undersøgelse skal udføres før nogen konstruktion begynder, og det gælder især vejbygning. Ud over blot at opmåle grænser skal disse undersøgelser omfatte forhøjelser af strukturer, såsom broer, skråninger og grader af jord og menneskeskabte overflader. Landmændene har traditionelt arbejdet ved hjælp af line-of-sight-instrumenter. Dette udsatte dem for farerne ved trafik og var ineffektive, da de ofte skulle vende tilbage til stedet, da designprocessen avancerede. I dag opstiller landmålerne 3D-laserscannere på jobstedet, og i kort tid kortlægger scanneren hele området i 3D og indsamler nok data til at skanne scanningen til en 3D-repræsentation, der kan bruges med computerstøttet udkastsoftware.

Anden Artikel

Hvordan man opbygger et bordsag rip hegn
Små Køkken Layout Idéer
Sådan Sprayer Gips Tekstur Med En Luftfri Sprøjter
Epoxy Floor Finishing
Polyurethanskum u0026 Dens Produkter
DIY træ loft
Typer Air Nailers
Sådan hældes en betonplade til en stolpe
Sådan laver du Holland Pavers
Wet Saw Tips
Hvordan man opbygger et røghus for at gøre jerky
Sådan bruges en våd tegelsave
Sådan hænger du en kabinettet i badeværelset
Sådan installeres Lim-Down Engineered Gulvbelægning
Sådan udskiftes Door Trim
Retningslinjer for at opbygge en morgenmadskrog
Værktøj til lægning af laminatgulve
Håndværktøj til metal
Asbest tagdækning farer
Sådan udskiftes træpaneler