Kan jeg isolere kun et halvt hus?

Kan jeg isolere kun et halvt hus? 

Overvejelser

Isolerende halvdel af et hus gør det mere energieffektivt end slet ingen isolering. Selv om isoleringens effektivitet minimeres ved manglende isolering i resten af ​​huset, kan du forhindre, at udkast strømmer ind i hjemmet, og hvis du omkalder rundt om vinduerne, dørene, bundpladerne og varmelegeme, og drastisk ændrer temperaturen på dine indre . Du kan også lukke den del af huset, der ikke er isoleret fra resten af ​​huset, hvis det ikke er et meget brugt område.

Hvor skal man isolere

Vælg halvdelen af ​​dit hus, der er længst væk fra køkkenet og ovnen til isolering, hvis du kan vælge hvilken halvdel af dit hus der først skal isoleres. Da disse områder producerer deres egen varme, kan isolering de dele af dit hjem, der ikke er tæt på disse kilder, hjælpe dem med at bevare mere varme om vinteren og kolde temperaturer om sommeren. Nogle foreslår isoleringsområder, der producerer varme for at indeholde varmen og forhindre det i at strømme straks ud af huset. Dette er også noget at overveje, da det vil holde varmen i huset omkring de kilder, der producerer varme.

Hvad skal man isolere

Isolere væggene, lofterne og gulvene i det hus, du vil isolere . Denne type isolering i hele rummet vil i høj grad reducere dit boligopvarmning og køleudgifter gennem hele året, da det vil gøre hvert værelse som et isoleret køligere bryst, der bevarer sin temperatur i længere tid. Isolering ud over væggene øger bekostningen af ​​isolering af dit hus dramatisk, hvilket også kan medføre, at der kun er et budget for at isolere halvdelen af ​​huset.

Fremtidig isolering

Manglende evne til at isolere hele huset på én gang betyder ikke du vil ikke være i stand til at isolere resten af ​​huset i fremtiden. Gå videre og installer resten af ​​dine vægplader, hvis du arbejder med en ny konstruktion eller begynder dit projekt for at isolere et ældre hjem. Når dit budget og forsyninger tillader installation af isolering i resten af hjemmet, vælg isolering, der er installeret --- eller blæst ind i væggene --- gennem små huller lavet gennem væggene mellem vægtapperne. Når rummene bag væggene er fyldt med isolering, kan de små huller lukkes og sømløs færdiggøres med gips eller ledforbindelse. Når det kommer til energieffektivitet året rundt, spiller husisolering en meget vigtig rolle for at holde energiforbruget nede og opretholde afbalancerede temperaturer indendørs. Isolering af et hus er ikke en nem opgave, men det er meget lettere at installere, før vægpladerne eller sheetrock går op. Det er ikke billigt at isolere et helt hus, så nogle husejere kan selv isolere deres hus i etaper.

Anden Artikel

Omkostninger ved maleri Vs. sidespor
Sådan installeres Marble Fliser på en Pejs Surround
Sådan bruges Cedar Helvedesild til Siding
Sådan fjernes klædt ned vinyl gulv
Sådan låser du op en dørknap
Pine Vs. Oak Gulvbelægning
Tile Tub Surround Ideer
Sådan formes en beton skorstensdæksel
Trægulv Afslipningsmaterialer
Udvendige Vinyl Siding Farver
Styles of Wainscoting
Sådan Caulk en bruser Pan
Wet Saw Tips
Sådan dækker du en mursten pejs med gipsvæg
Beton Patio Alternativer
Sådan vurderer du sømløse tagrendere
Udskiftning af lofter til fabrikater
Tile Edging Ideer
Sådan trimmer du en backsplash
Historiske Farm Preservation Grants