Instruktioner til Betonbordene

Instruktioner til Betonbordene



 

1.

Spred en dugcloth over en ren, flad, plan overflade udenfor. Dæk alle overflader i området, som du ikke vil have sprøjtet med beton. Tænd en langærmet skjorte, bukser, beskyttelsesbriller og handsker.

2.

Byg en hældningsramme til din bordplade ud af melaminbelagte tømmer- og gipsskruer. Lav rammen så lang, bred og dyb som du ønsker, at din færdige bordplade skal være. Brug mere belagt tømmer til at dække den ene side af rammen for at skabe en bund, så betonen ikke lækker.

3.

Brug en skovl til at blande fiberen -fri beton med mængden af ​​vand, der kræves til dit produkt. Rør betonen, indtil tekstur er som løs tandpasta hele vejen igennem. Brug en trowel til at dække bunden og alle sider af rammen med et 1-tommers tykt lag fiberfri beton.

4.

Tør spadeen af skovl rent. I løbet af et sekund, ren plastikspand, kombiner den armerede beton med den nødvendige mængde vand. Rør betonen med skovlen, indtil den er blandet godt.

5.

Fyld 3/4 af rammen med armeret beton. Vent nogle minutter, mens betonen sætter sig ned, og brug derefter en gummiflåd til at glatte og jævne overfladen. Fyld resten af ​​rammen med fiberfri beton.

6.

Flyd den nye overflade af betonen med gummibladen. Arbejde i lange, lige linjer. Skræl betonens overflade med en metalplade, og lad betonen hærdes i to timer.

7.

Træk det flade ansigt af en metalfinish trowel over overfladen af betonen i cirkulære bevægelser for at frigive enhver fanget fugt og at glatte betonen. Cure den konkrete bordplade i 48 til 72 timer. Fjern rammen ved at adskille den.

8.

Tag dig selv i beskyttelsesbeklædning igen. Brug en kredsløbssander med en 100 gipsskive til at sande hele bordpladen fra den ene ende til den anden. Sprøjt bordpladen ren med en haveeslange og lad betonen tørre i 24 timer.

9. Bland bland 4 dele vand og 1 del muriatsyre i en plastikspand. Brug en langbehandlet malingsrulle til at anvende syreopløsningen på hele bordpladen i lange, lige linjer. Vent 10 minutter, sprøjt bordpladen grundigt med vand, og lad betonen tørre i 48 til 72 timer.

10.

Spred betonfiller over overfladen af ​​bordpladen med gummibladen. Skrab væk overskydende beton fyldstof med kanten af ​​gummi float. Sand bordpladen igen fra ende til ende med orbitalsliberen og en frisk 100 grit disk.

11.

Tør ned bordpladen og kantene af tælleren med en klud så at begge er rene og fri for affald. Påfør en perle af silikonekonstruktion klæbemiddel rundt om kanten af ​​basen, så få en ven dig til at løfte bordpladen og sæt den på plads. Rengør eventuelt overskydende klæbemiddel med en blød, fugtig klud og lad klæbemiddelet tørre i en hel dag, før du bruger bordpladen.

Der er ikke mange konstruktionsmedier, hvorfra der kan laves bordplader, der er nemme at rengøre, æstetisk tiltalende og enkle for at en liggende kan arbejde sammen med. Men beton er alle disse. Hvis udseendet af marmor eller granit appellerer til dig, skal du tænke på at bruge beton. Beton er ens i følelse og er så holdbar, om ikke mere, end de fleste natursten. Vær ikke bange for at indgå radonforgiftning fra beton; niveauerne det udsender er ekstremt lave.

Anden Artikel

Sådan bygger du et skjult våbenrum i kælderen
Sådan installeres en krydsfinerplade
Hårde Trægulvtyper
Sådan skærer du klud
Hvordan bruger du en tællerbit?
DIY Vinyl-skæring
Skære- og poleringsværktøjer til granit
Hvad er et stol-højde toilet?
Drop Ceiling Components
Hvordan man opbygger et hus i Texas
Forskel mellem isolationsrulle og batt
Sådan putter du en tung ø på en flydende gulv
Sådan isoleres eksisterende udendørs vægge
Sådan fjernes duer fra taget
Forordninger for badeværelser
Fakta om isolering
Installationsvejledning til pejs
Sådan lægger du trægulv parallelt med et gulvbundt
Hvad er fordelene ved træskruer?
Fordele og ulemper ved tæpper af tæppesten