Indvendige malingværktøjer

Indvendige malingværktøjer  Før du begynder at male det indre af dit hjem, skal du beregne og vurdere de nødvendige materialer og værktøjer. Når du ved, hvad du maler - er det vægge, lofter eller trim eller en kombination? - Du kan så se på de værktøjer, du har brug for til jobbet. Der er et bredt udvalg af værktøjer at vælge imellem. Et lavbudget malingjob udføres manuelt med værktøjer, såsom ruller. Hvis du har midlerne til at købe dyrere værktøjer, f.eks. En malingssprøjte, kan du få arbejdet meget hurtigere.

Ruller

En rulle er cylinderformet og har stof udenfor at malingen stikker til. Valsen er forbundet med et håndtag, og cylinderen spinder fra håndtaget. De fleste ruller leveres med en malingspande. Du hæld lidt maling i panden og rul cylinderen over maling. Rul det i en komplet cirkel flere gange, indtil malingen er jævnt belagt på cylinderen. Derefter tager du rullen og ruller den på indersiden af ​​dit hjem. Rull op og ned eller venstre og højre og se maling spredt langs væggen. Når en væg er for høj til at nå med dine arme, har de fleste ruller et sted i håndtaget, hvor du kan skrue i en forlængerstang. Dette vil udvide din rækkevidde meget højere.

Malebørster

For alle de mindre detaljerede områder, som en rulle ikke kan nå, kan du bruge en pensel. Malebørster kommer i mange størrelser, og håndtagene og børsterne leveres i forskellige typer materialer. En bredere pensel maler et bredere slag og er ikke det bedste valg til at male små trim. Jo tyndere malebørsten, jo mere detaljeret arbejde kan du gøre med det. Farvebørster, hvis de er rengjort godt efter brug, kan genanvendes.

Airless Sprayer

En luftfri sprøjte giver dig mulighed for at anvende mere maling i hurtigere tempo, hvilket betyder, at jobbet bliver hurtigere. Dette værktøj har en motor, der pumper malingen til en sprøjtestuds. Derfra sprøjter det ud på indersiden af ​​dit hjem. Du kan vælge mellem forskellige størrelsestips til forskellige størrelsesjob. Jo mindre spidsen er, desto mere kontrol har du over sprøjten og størrelsen af ​​det område, den maler.

Maskeringsmaskin

Når du skal male et stort område med en rulle eller sprøjte, såsom en indvendig væg , men du vil ikke have maling på trimmen, så skal du først tape af trimmen. Maskeringstape fungerer godt for dette, da det ikke falder fra hinanden, når du får maling på det. Tapning af trim og hjørner af en væg med en rullebånd kan være vanskelig, især når du er på stige. En maskemaskine er i det væsentlige en rulle af maskeringstape med et håndtag. Nogle maskeringsmaskiner har også et lag plastfolie. Bare få båndet startet på væggen og Træk derefter båndet langs trimmen. Efter maling af væggen skal du fjerne båndet og bruge en lille pensel til at male rundt trimmen.

Anden Artikel

Løvtræ og laminatgulve fordele og ulemper
Sådan Remodel Bath Tile
Cathedral Ceiling Lighting Valg
Sådan appliceres granit flise til bordplader
Hvordan man går grøn med apparater
Hvad er Cedar Logs Good for?
Hvor skal man begynde med laminatgulv
Sådan fjerner du beton på værktøjer
Sådan fastgøres et træloft
Sådan installeres Glasfiber Tagdækning
Siding Installation Tips
Køkkenudstyr Checkliste
Hvordan man bygger et hus ud af genanvendte materialer
Værktøjer, der er nødvendige for at lægge laminatgulv
Sådan installeres Klik Gulv
Renoveringsideer til et galley køkken
Kitchen Island Bar Idéer
Fare for hydrogen
Ulemperne ved farvet beton som gulvbelægning
Tin Køkken Backsplash Ideer