Indgangsdør Styles

Indgangsdør Styles  Hvis din indtastningsdør ser gammel eller forældet ud, kan det erstatte det, der giver dig mulighed for at appellere til dit hjem. Hvis dit hjem blev bygget for nylig, vil du sandsynligvis kunne købe en dør fremstillet til at passe. Hvis dit hjem er ældre, kan en standard fremstillet dør måske ikke passe, og du skal muligvis have en dør specialfremstillet. er fremstillet af en række forskellige materialer, herunder træ, glasfiber og stål.

Glasdøre

Døre med vinduer eller glasindsatser er nogle af de mest populære indgangsdøre på markedet i dag. Glasdørdesigner løber spekteret fra moderne modeller med klare glasvinduer og skarpe linjer til det mere traditionelle fulde entryway-look med udførlige døre og sidepaneler med ætsede vinduer. Du kan købe døre med glasvinduer eller indlæg i ethvert materiale, fra træ til glasfiber til stål og mange prehung døre har glasindsatser eller vinduer.

Solid, enkelt døre

Solide døre er blevet et populært valg blandt de mere sikkerhedsbevidste boligejere. I modsætning til døre med vinduer har faste døre ikke et tydeligt punkt af indrejse og er ofte d effektiv til skade. Stilarter spænder fra enkle, malede glasfiber- eller ståloptioner til rå middelalderlige udsmykkede døre med smedejernsdørknopper. Du kan også købe en række prehung solid dør stilarter fra din lokale hjem forbedring butik. For en mere uddybende eller usædvanlig solid dør indstilling, kan du købe en håndskåret solid dør fra en række uafhængige detailhandlere rundt om i verden.

Franske døre

Hvis du leder efter en traditionel eller historisk indgang, Hvis du installerer franske døre, kan du få det udseende, du søger. Også kaldet dobbelte døre, franske døre har to døre, der svinger ud og åbner .De franske døre er lavet af samme materialer som andre døre, herunder træ, glasfiber og stål. er tilgængelige, de fleste franske døre har vinduer. Franske døre har en tendens til at fungere bedst i områder med plads udenfor døren, såsom en stor veranda eller terrasse.

Anden Artikel

Fjernelse af Bonded Asbest
Hvordan redegør du for kabinetter?
Ny Konstruktion Rengøring Checkliste
Sådan tegner du et brusebad billigt
Sådan fjernes klæbende gulvfliser
Hvilke hjemtilføjelser er pengene værd?
Sådan Mud u0026 Tape Drywall hjørner
DIY Commercial Flooring
Fordele ved Ridge Ventiler
Instruktioner for laserniveau
Sådan fjerner du selvklæbende flise
Værktøjer til mærkning og måling
Sådan monteres vægbeslag
Sådan installeres Beadboard Panel over flise
Værktøj til skæring gipsvæg
Sådan Wire en badeværelse Fan u0026 Light på to separate switches
Sådan tilføjes keramisk flise til en køkkenbord
Sådan hænger du en ny indendørs hovede dør
Typer af stængerindlægsposter til tærnet tråd
Hvordan man laver et levende tag