Hvordan man laver konstruerede trægulve

Hvordan man laver konstruerede trægulve 

1.

Dæk undergulvet i gulvpapir, rul det ud i lidt overlappende kurser og skær det for at passe med en barberkniv. Hæft det med en hæftepistol.

2.

Læg det første kursus af konstruerede gulvbrædder langs væggen, hvor du vil starte, læg den riflede side af pladerne så den vender ud væggen. Lad 1/2 tommer mellemrum være mellem pladerne og væggen, så gulvet kan udvides med klimaændringer.

3.

Forbind brædderne til hinanden i enderne. Fastgør dem til undergulvet ved at skyde negle gennem bordets ansigt med en trimspiker, med to negle om hver fod. Skær det sidste bord på en gips så for at passe mod den fjerne væg.

4.

Installer de næste par rækker af gulve på samme måde med en trimspiker, der forbinder brædder langs deres tunge og riller sider. Fortsæt, indtil du har lagt nok gulv til at rumme den pneumatiske hæftemaskine (generelt tre eller fire kurser).

5.

Sæt den pneumatiske gulvstifter. Sæt den på de installerede gulvbrædder , med den forreste dyse hængende over kanten af ​​det næste forløb af plader. Skyd i gulvklammerne gennem siden af ​​pladerne i en nedadgående vinkel og sæt en klammer hver 8 til 10 tommer.

6 .

Kør selvfølgelig på tværs af rumskurset med kurset med den pneumatiske hæftemaskine, skære endepladerne efter behov på din modersav. Sørg for, at plankernes ender ikke løber fra kurs til kurs, men er forskudt.

Installer de sidste par kurser med trimmeren (da du ikke kan passe den pneumatiske hæftemaskine nær langt væggen). Skær sidste kursus i længderetningen på et bord sav til at forlade et 1/2-tommers hul. Dæk kløften med gulvbeklædning.

Tips og advarsler

 • Brug beskyttelsesbriller, når du skærer de konstruerede gulvbrædder.
 • Udviklet trægulv er normalt et spånplastestof toppet med hårdttræfiner, hvilket gør brædderne mere tynde og massive træ, samtidig med at de giver det samme udseende. Det installeres på samme måde som massivt træ med et tunge- og rillesystem, der holder tavlerne tæt sammen. En pneumatisk gulvstifter er designet til brædderne, men den er for stor til at bruge tæt på vægge, så du skal starte og afslutte installationen med en standard trimmer.

  Anden Artikel

  Idéer til indbyggede køjesenge
  DIY Gulvflise Fjernelse
  Holdeisoleringsprodukter
  Sådan Sammenlignes Composting Toilets
  Sådan får du leder til forbedringsprojekter
  Hvordan man opbygger et to-tier skab
  ADA Krav til Vvs-installationer
  Gulvstrimlingsprocedurer
  Hvordan man opbygger din egen bar i din kælder
  Sådan skæres og installeres vægstøbning
  Hvordan virker Dow Solar Shingle?
  Ulemperne ved at lægge mærket papir over et helt tag
  Typer af Drop Ceiling Fliser
  Sådan fjerner du en badehåndtag
  Instruktioner til at bygge en Pergola
  Sådan justerer du blad på håndværker Bandsav
  Sådan skæres indvendigt hjørneformning
  Hvad er forskellen mellem Brads u0026 Nails?
  Hall maleri ideer
  Sådan laver du en garagehylde