Hvordan man designer indgangsdøre

Hvordan man designer indgangsdøre 

1.

Anbring indgangsdøre til dit hjem for at se rigtigt ud i forhold til en appel. Installer dørsystemet i midten af ​​din forreste gang, hvis du har et formelt indgangsmodtagested. Tjek denne placering for at se lige ud fra curbside-visningen ved at skitsere dit hjem til målestok på grafpapir. Overvej at tilføje vinduespaneler på en eller begge sider af en dobbelt eller enkelt dør for at udvide lyset i området.

2.

Design døren for at rumme fodtrafik i dit opholdsområde, hvis Der er ingen formel indgang. Installer en indgangsdør for at svinge åben mod en stue væg, for eksempel for at spare plads. Fastgør et kraftigt dørstop, der beskytter væggen. Skitser døren for at balancere ydre vinduer, våbenhusområder og rækværk i forhold til den faktiske dørstørrelse. Tilføj fuld længde skodder til hver side af døren på dit hjems yderside, hvis du ikke har plads til en dobbeltdør for at tilføje visuel bredde.

3.

Vælg døre, der passer til dit arkitektoniske design. Vælg formelle døre til et to-etagers kolonihus, for eksempel. Undgå at gå på kompromis med stil for at spare penge. Installer døre, der supplerer den nøjagtige stil af din bolig og øge curbside appellen, da et indgangsområde kan helt sikkert føje til markedsværdien af ​​dit hus. Scan websteder og hjemmebesøgsbøger for at se, hvilke andre husejere bruger, der har huse svarende til dine egne, hvis du er i tvivl.

4.

Tilføj et dørklokke og bevægelsesdetektorlys til din hovedindgang for sikkerhed om natten. Installer et kigthullet tilbehør i døren, så du kan se, hvem der nærmer sig. Tilføj en veranda og port til indgangen, hvis du føler bekymring over besøgende, der kommer til din hovedindgang tilfældigt. Undgå at gøre dørområdet tilgængeligt, hvis du har sikkerhedsproblemer, eller du bor alene.

5.

Vælg indgangsdøre, der er sikre for det kvarter, du bor i. to franske døre, for eksempel hvis du bor tæt på et travlt byområde med masser af fodtrafik uden for dit hus eller ejerlejlighed. Vælg solidt stål eller trædøre med vinduer i øverste sektioner af dørene for at give lys. Undgå sidepaneler af glas hvis fodgængere kan let se på dit boligområde, eller du har løbende sikkerhedsproblemer i dit nabolag.

Lav en plan for at installere indgangsdøre, der tilføjer elegance til dit hjem. Det er dejligt at give plads til dobbelte døre, hvis du har plads. Hvis du ikke har dette værelse, kan du tilføje lyspaneler på den ene eller begge sider af en enkelt dør. Placering af døren skal muliggøre en jævn trafikstrøm for gæster og familiemedlemmer til det umiddelbare opholdsstue indeni. Af sikkerhedshensyn skal du altid investere i fremragende låsesystemer til indgangsdøre, herunder deadbolt låse.

Anden Artikel

Fordele og ulemper ved kunstgræs
Idéer til indbyggede køjesenge
Moderne badeværelse tegl design ideer
Om Siding With Cedar Shingles
Tips til isolerende Crawlspace Walls
Home Addition Projekter
Marble Backsplash Ideer
Billige bordplader Ideer
Omkostninger ved maleri Vs. sidespor
Hvordan er lavt skum lavet?
Omkostningerne ved Beton vs Marmor bordplader
Sådan installeres en vinstativ
DIY Trim Arbejde
Roofing Estimator Tips u0026 Secrets
Sådan installeres Stone Tile Backsplash
Hyldehængetips
Sådan Bor Concrete
Sådan lægger du parket selvklæbende vinylfliser
Sådan køber du en kommode
Sådan installeres køkken tællere