Hvordan man designer et husets forreste dør

Hvordan man designer et husets forreste dør 

1.

Vælg et enkelt- eller dobbeltdørsystem, der passer til dit hjems fysiske egenskaber og det overordnede kvarter. Gennemgå hjemmebøger og hjemmesider med frontdørsystemer. Vælg et overdimensioneret koloniale dobbeltdørsystem til et lille ranchhus, for eksempel. Vælg en dør, der ikke skiller sig ud som en mærkbar arkitektonisk egenskab på egen hånd. Vælg en hoveddør, der passer godt sammen med vinduer, skodder og hjemmets træbeklædningsområder.

2.

Vælg en dobbeltdør til et større hus, især en med en formel indgangsparti. Tilføj vinduesplader ned ad en eller begge sider af en dobbelt eller enkelt dør, hvis du har plads. Overstyr ikke dørområdet med for meget bredde indefra i huset. Hold dørstørrelsen afbalanceret med foyeren eller gangen fra det indvendige perspektiv.

3.

Gennemgå sikkerhedsbehov. Vælg ikke en trædør, for eksempel, hvis du bor i et travlt område med masser af udendørs fodtrafik. Vælg en solid ståldør i stedet. Husk, at et hjemmets hoveddør fungerer først og fremmest for beskyttelse. Tilføj sikkerhedsfunktioner som verandabelysning og et kiglehul for at se besøgende, før du åbner døren.

4.

Installer en dør, der balancerer verandaen og vinduerne. Hvis dit hjem er længere end 72 fod, skal du muligvis installere en dobbeltdør med ruder på begge sider for at tilføje bredde til dørområdet. Indsæt ikke en enkelt dør, hvis du har plads til en dobbeltdør på et større hus. Installer skodder på hver side af døren for at tilføje bredde også, hvis du føler, at en dør ser for lille ud af kanten.

5.

Tænk lang sigt, når du køber et hjemmets hoveddør. Lad dig ikke være fristet til at købe en dør, der er overdrevent udsmykkede, for eksempel, da du kan blive træt af et arkitektonisk design, der skiller sig ud for meget. Hold dig på den konservative side af valg for en dørstil. Undgå at købe døre med masser af udskæringer eller buede lister, medmindre stilen vil fungere i mange år fremover.

Tips og advarsler

 • Kontakt en hjemmedesigner, hvis du planlægger at bruge en stor del af dit renoveringsbudget på en dør. Sørg for, at en buet bue dør passer til dit design, for eksempel da disse døre typisk koster et par tusind dollars. Du vil ikke mismatche en fransk kolonidør til et bayerske hus eller omvendt. Involver en ekspert til at udpege en god arkitektonisk kamp på en dyr dør.
 • Forsiden af ​​et hjem kan tilføje vigtig visuel appel. Faktisk kan en god indgang øge dit hjems samlede markedsværdi, da det er en stor vederlag for købere, hvor man lægger stor vægt på købere. Ved at planlægge, hvad slags arkitektonisk erklæring du ønsker at lave, kan du finde ud af, hvordan du designer området omkring døren . Du vil have indgangen, verandaen, rækværkene og de forreste vinduer i huset til at blande harmonisk.

  Anden Artikel

  Sådan installeres hjørnebassinskabinetter
  Omkostninger ved maleri Vs. sidespor
  Sådan installeres en opvaskemaskine i slutningen af ​​kabinetter
  Offentlige tilskud til solinstallationer
  Sådan påføres Vinyl Gulvbelægning
  Sådan forsegles en flisebruser i hjørnerne
  Sådan male Oak Trim
  Sådan Wire en Vent Hood
  Sådan Skær Granit Gulvflise
  Sådan udvides en udvidelig brusestang
  Sådan vedhæftes Wood Trim
  Sådan installeres store vægfliser
  Sådan male Home Exterior
  Sådan skærer du en dør i et kælderen fundament
  DIY Epoxy Garage
  Loftisoleringstips
  Hydraulisk slangeinformation
  Definition af Light Ballast
  Tilskud til låvebeskyttelse
  Hvordan man opbygger stenvægge