Hvordan male kabinetter med en HVLP sprøjter

Hvordan male kabinetter med en HVLP sprøjter 

1.

Fjern dørene fra skabene og alle metalarmaturer, herunder hængslene, ved hjælp af en skruetrækker.

2.

Tænd en åndedrætsværn og grundigt scuff overfladerne af de skabe, du vil male. Brug en palmsander med 150-grit sandpapir for at få alle de flade områder og en slibeklod i kroge og kroge. Damp en klud i acetone og tør ned i skabene for at fjerne alt støv og andre forureninger fra overfladen.

3.

Bånd om karmens omkreds og eventuelle omgivende møbler ved hjælp af malere tape og maskeringspapir.

Tilføj den nødvendige mængde maling til dine frysere i en malingblandingskop og langsomt tilsæt vand til maling for at tynde det. Bland malingen grundigt med en malingrør, når du tilføjer vandet. Brug ikke mere end 10 procent vand, eller det løber. Det skal tage ca. 15 til 25 sekunder, før malingen helt løber fra malingen, hvis du dypper den i malingen og derefter løfter den ud.

5.

Placér en maling sug i sprøjtepistolens kop og hæld den udtyndede maling ind i silen. Læg låget på koppen og sæt pistolen i luftkompressorslangen. Juster lufttrykket og malingsføringen i overensstemmelse med pistolens instruktioner og spray et skrot stykke pap. Finjuster sprayen, hvis det er nødvendigt, og sørg for, at malingen sprøjter korrekt.

6.

Sprøjt kabinetterne og dørene med fire eller fem lette belægninger af maling og hold spidsen af pistolen en konsistent 6 til 8 inches fra overfladen du sprøjter. Lad malingen tørre helt mellem lagene og natten over, når du er færdig.

7.

Fjern alt tape og maskeringspapir og udskift dørene og hardwaren til kabinettet.

Maleskabe med en HVLP sprøjtepistol, der almindeligvis er kendt som en koppistol, giver dig den bedste finish muligt. Dette er den metode, som anvendes af de fleste fagfolk, fordi den bruger mindre maling end andre applikationer og hærder til en glat finish. I modsætning til andre applikationsmetoder, der bruger tungere frakker, kan HVLP-våben tillade dig at anvende malingen i tynde frakker. Denne metode kan tage lidt øvelse, men det er ikke svært at hente, selvom du ikke har nogen tidligere malerierfaring.

Anden Artikel

Brick Patio Udendørs Køkken Idéer
Sådan forbedres skorstensudkast
Sådan appliceres flise
Telefoninstallations- og reparationsværktøjer
Idéer til hjemmeværende
Sådan udskiftes en lys boks i et gipsloft
Sådan sættes fliser omkring en pejs
Tile Countertop Options
Maling gamle fliser
Tile Layout Design Idéer
Går grønne opvarmningstips
Hvad er Gips Wallboard?
Sådan genopvares køkkenborde
Offentlige tilskud til solinstallationer
Typer af båndsagblad
Sådan installeres en indvendig dør, der ikke er præhung
Energieffektive kilder til varme
Hvordan man passer til toilet sæder
Hvordan man opbygger øvre kabinetter
Værktøj til fjernelse af linoleum