Glidende glasdøre Vs. Franske døre

Glidende glasdøre Vs. Franske døre 

Franske døre

Franske døre betragtes typisk som dekorative. De har flere vinduer eller lys, der dør døren fra top til bund. Disse stykker glas er opdelt af træbjælker. Lejlighedsvis er glasruderne øverst på døren dekoreret med farvet glas eller andre udsmykninger. Disse døre åbnes af en række hængsler på den ene side af døren. Nogle gange vil en fransk dør være dobbelt hængslet. Det betyder, at der er to sæt døre, der møder i midten, så begge døre åbnes på en gang.

Installation af franske døre

Det første trin i at installere en fransk dør er at rense rummet døren vil sidde. Dette omfatter fjernelse af glideborde eller enhver anden indramning, der er imod enheden. Det andet trin er at installere caulking langs væggen, hvor den stationære side af døren vil sidde. Det tredje trin indebærer spikning af gipsskruer langs den forsynede side og derefter fastgør hængslerne til døren. Det fjerde trin indebærer at placere dørrammerne langs hængslerne og derefter fastgøre glasrullerne mellem trægrænserne.

Skydedøre

Skydedøren åbner vandret langs et spor. Der er to forskellige mekanismer, der gør det muligt at åbne skydedøren - de øverste hængende skydedøre og nederste rulledørehjul. Den øverste hængende skydedør er afhængig af to bøjler, der ligger i et skjult spor over døren. Den side af døren, der glider hænger af bøjlerne og er i stand til at bevæge sig frem og tilbage. Den nederste rulledør er mindre almindeligt anvendt. Det er afhængig af to ruller i bunden af ​​et spor under døren. Siden af ​​døren glider disse spor.

Installation af skydedøre

Som det første skridt i installation af en fransk dør, er det første skridt i at installere en skydedør at fjerne alt materiale fra begge sider af dørramme. Dette omfatter isolering og affald. Caulk bør placeres langs døren, som forbliver stationær. Når skruer er indsat i væggen for at holde døren på plads, skal du konstruere et spor på enten bunden eller toppen af ​​dørkarmen og indsætte sporruller eller bøjler i overensstemmelse hermed. Den anden skydedør skal derefter placeres omhyggeligt på banen.

Placering af franske døre u0026 amp; Skydedøre

Franske døre er mere dekorative end skydedøre. Franske døre er normalt placeret som en dør til ydersiden, det være sig en gårdhave eller endda en hoveddør. Normalt bruges en fransk dør ikke som en hoveddør, fordi den store mængde glas i dem er let at bryde. Franske døre er normalt placeret som åbninger til værfter og terrasser. Skydedøre har mange anvendelser, men er næsten altid inde i et hjem. De bruges til bruser døre, kælder døre og skabsdøre. De er ikke så dekorative som franske døre, så de sjældent bruges som en indgang til ydersiden af ​​et hjem. Franske døre 'er hovedformålet, udover at være en åbning i et rum eller en bygning, at tillade i store mængder lys. Glasdøre, der også tillader en stor mængde lys i et rum, adskiller sig fra franske døre, idet de er ikke hængslet på begge sider og består i stedet af to glasflader, man forbliver stationær mod en skillevæg, mens den anden glider langs et spor. Valget om at installere enten en fransk dør eller en skydedør afhænger af køberens æstetiske sans.

Anden Artikel

Fakta om isolering
Sådan Lay Brusegulv flise
Sådan stopper du luften under en dør
Sådan male Home Exterior
Forordninger for badeværelser
Niveau Måleværktøjer
Metalkant til bordplader
Sådan hældes en betonbord
Sådan Afslut Kælder Gulvbelægning
Omkostninger ved maleri Vs. sidespor
Sådan ændrer du en knivs blade
Sådan fjerner du keramisk fliser fra en cementgulv
DIY Tile-Drilling
Sådan installeres en ekstern indgangsdør
Sådan Refinish en glasfiber frontdør
Sådan får du elektrisk strøm fra vejen til et hus i en landdistrikterne ejendom
Drop Ceiling Typer
Plastering Værktøj u0026 Udstyr
Sådan Find en Hardiplank Rep
Ulemperne ved farvet beton som gulvbelægning